Más is van úgy vele, hogy ha arckrémet használ, csúnyább a bőre, mint amikor nem használ semmit?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 18:48
1/8 anonim válasza:
Egy ideig úgy voltam vele, de amikor terméket váltottam (Clean and Clearre) akkor sokkal szebb lett a bőröm.
2/8 anonim válasza:
Ha érzékeny vagy az összetevőkre, akkor persze, hogy csúnyább lesz a bőröd.
3/8 anonim válasza:
Ha jó a krém, ez nem fordulhat elő. Nekem egyébként szebb tőle.
4/8 A kérdező kommentje:
Már többfélét is próbáltam, egyik sem volt az igazi.
3-as, te milyen krémet használsz?
2014. szept. 23. 20:32
5/8 anonim válasza:
#2 vagyok.
Próbálj ki természetes alapanyagú krémeket.
Ha mesterséges, szintetikus tartósítószeres, kőolajszármazékos (parabének), gyertyaviaszos (paraffin) krémeket használsz, akármelyik hasonló összetevőre érzékeny lehetsz és ezek a nem természetes krémeken kívül mindegyikben ott vannak.
6/8 anonim válasza:
milyen a bőrtípusod? ha zsíros nem csoda..előtte mindenkép arclemosó, tonik majd ackrém.. fontos, hogy bőrtípusodnak megfelelő legyen, én bale-t használok, rohadt jó!! illetve von 3in1 arclemosó, radír, pakolás (csak utsó kettőként hazsnálom)
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem a bőrtípusodnak megfelelő krémet használsz.
8/8 anonim válasza:
baleat, avont* bocsi, utolsó előtti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!