Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Garnier Pure 3in1 mélytisztí...

A Garnier Pure 3in1 mélytisztító gél hatásos?

Figyelt kérdés
Főleg pattanásosabb személyeknél...
2008. aug. 9. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem lett tőle kevesebb pattanásom, sem kevésbé zsírosabb a bőröm.
2008. aug. 10. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem se.
2008. aug. 10. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Nekem sem...sőt...

Szerintem menj el kozmetikushoz,olyanhoz,aki forgalmaz arckrémeket stb.-t,és ő tud neked ajánlani valami jó kis készitményt.

Az én kozmetikusom Gigi és Mary Cohr termékeket forgalmaz,és az ő készitményeivel lett az arcom kitünő állapotú.Egy tonicot és egy krémet használok,ami hónapig elég,együtt 2000 forintba kerülnek,de megéri,mivel amennyit már kiadtam ilyen TVben reklámozott termékekre...:S :D

Szóval ezt tanácsolom,meg 2-3havonta tisztitó nagykezelést.(nekem is zsiros a bőröm)

2008. aug. 10. 15:20
 4/10 anonim válasza:
100%
Hátt, nem tudom nekem bevált.nekem nagyon szép bőrőm lett tőle, de én bőrradirt és hozzá a kenőcsőt is használom.
2008. aug. 10. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mig használtam nem volt jelentősebben pattanásos az arcom, de mikor abbahagytam mert elfogyott, hirtelen egy csomó előjött rajtam... szóval azért nekem hatott. Most fogok venni megint.
2008. aug. 10. 20:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2008. aug. 10. 23:36
 7/10 A kérdező kommentje:
De azért még lehet válaszolgatni
2008. aug. 11. 12:20
 8/10 anonim válasza:
100%

Nekem nagyon jól bevált, sajnálom hogy eddig Clean and Cleart használtam mert az iszonyúan kiszárította a bőrömet, annyira hogy hámlott is:S

Szóval örülök hogy kipróbáltam a Garniert mert nagyon hatékony, 1-2 nap alatt is jól látható a változás. (Különösen hatékony, ha előtte gőzölsz kamillával, mert kitágulnak a pórusaid és jobban eltünteti a miteszereket)

Én csak ajánlani tudom.. eszméletlen jó;)

2009. aug. 13. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem is bevált ;)
2009. okt. 28. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy használd, hogy lemosod vele az arcod /radírként /, aztán bekened aknesollal. Ez leszárítja a pattikat, de a napi arctisztitástól nem hámlik majd annyira a bőröd.

Gyulladt bőrt nem szabad radírozni !!!

Csak gyengéde tisztisd, a mitesszeres területeket radírozd. :)

2010. ápr. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!