A Garnier Pure 3in1 mélytisztító gél hatásos?
Nekem sem...sőt...
Szerintem menj el kozmetikushoz,olyanhoz,aki forgalmaz arckrémeket stb.-t,és ő tud neked ajánlani valami jó kis készitményt.
Az én kozmetikusom Gigi és Mary Cohr termékeket forgalmaz,és az ő készitményeivel lett az arcom kitünő állapotú.Egy tonicot és egy krémet használok,ami hónapig elég,együtt 2000 forintba kerülnek,de megéri,mivel amennyit már kiadtam ilyen TVben reklámozott termékekre...:S :D
Szóval ezt tanácsolom,meg 2-3havonta tisztitó nagykezelést.(nekem is zsiros a bőröm)
Nekem nagyon jól bevált, sajnálom hogy eddig Clean and Cleart használtam mert az iszonyúan kiszárította a bőrömet, annyira hogy hámlott is:S
Szóval örülök hogy kipróbáltam a Garniert mert nagyon hatékony, 1-2 nap alatt is jól látható a változás. (Különösen hatékony, ha előtte gőzölsz kamillával, mert kitágulnak a pórusaid és jobban eltünteti a miteszereket)
Én csak ajánlani tudom.. eszméletlen jó;)
Szerintem úgy használd, hogy lemosod vele az arcod /radírként /, aztán bekened aknesollal. Ez leszárítja a pattikat, de a napi arctisztitástól nem hámlik majd annyira a bőröd.
Gyulladt bőrt nem szabad radírozni !!!
Csak gyengéde tisztisd, a mitesszeres területeket radírozd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!