Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » L'Angelica végez állatkísérlet...

L'Angelica végez állatkísérleteket?

Figyelt kérdés

Nem szeretek olyan terméket venni, amit állatokon kísérleteztek ki. Sajnos néha (mind kozmetikumokban, mind ételben, stb) kénytelen vagyok ilyet venni (ha pl a kisboltba nincs más, stb..) de próbálok odafigyelni.

Erről a márkáról viszont nem találtam róla leírást, se hogy állatkísérletes, se azt, hogy nem az.

2014. szept. 22. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt az oldalt találtam, és konkrétan nem tudják megmondani, h ez a márka tesztel e állatokon.

a cégeket 3 csoportra bontották.

"black" list: azok a cégek, akik tetsztelik a termékeiket állatokon

"gray" list: azok a cégek, akik nem válaszoltak arra a kérdésre, h tesztelnek e állatokon. ebben a csoportban található a l'angelica

"white" list: aikk nem tesztelnek állatokon

2014. szept. 22. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

itt van egy hosszú lista azokról, akik nem tesztelnek állatokon

2014. szept. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!