Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullás, korpásodás, gubanco...

Hajhullás, korpásodás, gubancolódás! SOS?!

Figyelt kérdés

Hátközépig érő, vastag szálú barna hajam van. Mikor hajat mosok eszméletlen sok kijön, de nem látszik meg a hajamon. Pedig ha meglátszana már 3xosan kopasz lennék. Emellett nagyon gubancos, kifésülni nem lehet, vagy csak úgy hogy megint egy csomó a padlón kötne ki.

Nagyon korpás is. Nem azt mondom, hogy túl hamar kell mosnom a korpa miatt, hanem szépen mire mosni kéne iszonyú korpás lesz.

Komolyan kezelhetetlen és aggasztó az állapota (és a legfurább hogy frissen mosva teljesen normálisnak tűnik a hajam, csak gubancos).

Kérlek segítsetek, nagyon nem tudom mit csináljak!! Minden választ és segítséget előre köszönök!!

2014. szept. 21. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:

használj korpásodás elleni sampont és a gubancolódásra meg vmi balzsamot

a hajhullás ellen meg tudsz szedni vitamint

lehet hogy most csak ősszel "vedlesz" ennyire vagy csak azért tűnik olyan soknak, mert hosszúak a szálak

elvileg akkor nevezhető csak erős hajhullásnak, ha naponta több, mint 100 szál jön ki

2014. szept. 21. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam, hogy a hosszú szálak miatt tűnik soknak, de mindig félek, hogy ezzel csak álltatom magam. :/

Hogyan lehet megállapítani, hány szál hullik ki?

2014. szept. 21. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
dobpergés.......MENJ FODRÁSZHOZ!
2014. szept. 21. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Úgy állapíthatod meg, hogy megszámolod.

A korpa száraz vagy zsíros? Nem mindegy. A zsíros korpa okozza a hajhullást, mert a hajhagymák nem jutnak lélegzethez.

Viszket is a fejbőröd?

2014. szept. 23. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Néha, néha.. de nem mindig. Zsíros korpa szerintem.
2014. szept. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!