Hajhullás, korpásodás, gubancolódás! SOS?!
Hátközépig érő, vastag szálú barna hajam van. Mikor hajat mosok eszméletlen sok kijön, de nem látszik meg a hajamon. Pedig ha meglátszana már 3xosan kopasz lennék. Emellett nagyon gubancos, kifésülni nem lehet, vagy csak úgy hogy megint egy csomó a padlón kötne ki.
Nagyon korpás is. Nem azt mondom, hogy túl hamar kell mosnom a korpa miatt, hanem szépen mire mosni kéne iszonyú korpás lesz.
Komolyan kezelhetetlen és aggasztó az állapota (és a legfurább hogy frissen mosva teljesen normálisnak tűnik a hajam, csak gubancos).
Kérlek segítsetek, nagyon nem tudom mit csináljak!! Minden választ és segítséget előre köszönök!!
használj korpásodás elleni sampont és a gubancolódásra meg vmi balzsamot
a hajhullás ellen meg tudsz szedni vitamint
lehet hogy most csak ősszel "vedlesz" ennyire vagy csak azért tűnik olyan soknak, mert hosszúak a szálak
elvileg akkor nevezhető csak erős hajhullásnak, ha naponta több, mint 100 szál jön ki
Én is gondoltam, hogy a hosszú szálak miatt tűnik soknak, de mindig félek, hogy ezzel csak álltatom magam. :/
Hogyan lehet megállapítani, hány szál hullik ki?
Úgy állapíthatod meg, hogy megszámolod.
A korpa száraz vagy zsíros? Nem mindegy. A zsíros korpa okozza a hajhullást, mert a hajhagymák nem jutnak lélegzethez.
Viszket is a fejbőröd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!