Hol tudnék olcsó, felcsattolható póthajat venni? Valahol Miskolc környékén. Nem olyan rövid a hajam de szeretnék hosszabbat. Jah és szerintetek melyik a legjobb hajvasaló?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 13:24
1/5 anonim válasza:
fodrászkellékbolt..
hajvasalo meg nekem remington st10van :D
2/5 anonim válasza:
nehari de sztem a póthaj az nem túl jó ötlet ,növeszd meg hidd el az sokkal egészségeseb,és ha még olcsót póthajat szeretnél abból sok jó nem sülhet ki!csak egy jó tanács
3/5 A kérdező kommentje:
háát kösziixD megse nő olyan hosszúra a hajam...mivel mindenkinek egy darabig nő a haja utána pedig nagyon nagyon lassan:D szóval nekem nincs 10 évem arra h olyan hajat növesszek:)de köszii a tippet.!
2010. jan. 30. 21:12
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj,de hülyeség,amit írtál.A hajad bármeddig nem nő,nem "nézi" azt,hogy már 30cm hosszú vagyok és mostantól csak évente 2cm-t növök.Ugyanolyan tévhit mint az,hogyha gyakran vágod,akkor gyorsabban nő.Valószínűleg túl gyorsan cserélődik,hullik a hajad.Egy jó fodrász vagy egy bőrgyógyász biztos tud valami szert ajánlani ez ellen.Vagy ha azzal van problémád,hogy töredezik,akkor 2havonta vágj le belőle fél cm-t(ezt otthon is megteheted,anélkül,hogy elrontanád)
Egyébként meg hogy a kérdésre is válaszoljak a Városház téren egy kapualjban van egy fodrászkellékes,ott most vannak póthajak is egy külön helyiségben.Elég nagy választékban 3500 Ft-tól felfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!