Fésültem a hajamat és gubancos volt. Kijött 2 hajszálam. A hajhagyma ugye nem jött ki? Ugye ujranő?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 20:20
1/5 anonim válasza:
Kijött 2 hajszálad? :O Úúúristen,holnapra kopasz leszel!
Bakker,komolyan mondom az ilyen hülyéket nem értem..gondolkodj már,ha kis is jönt,újranő.
Nekem sokkal több hajam is kijön és újranő.
Éppen kiváncsi vagyok milyen a te hajad..elég egészséges lehet,ha csak 2 hajszálacska jön ki egy fésülésnél..nekem is egészséges,de igy ősszel hullani szokott.
2/5 anonim válasza:
Ne félj visszano ! Nekem egy fesulkodeskor több 10 jön ki ... és mindig visszanott ! :)
3/5 *Victorique* válasza:
Meg még amit észre sem veszel. Naponta kb. 50 szál haj kihullik. Szóval most az a 2 ide-vagy oda...
4/5 anonim válasza:
Naponta 100 szál is kijöhet, és ez még teljesen normális. A hajhagyma a hajad része, ha kihullik az is kijön... de ez is normális, ettől még újra fog nőni.
5/5 anonim válasza:
2 szál miatt akkor kellene aggódni,ha 10 lenne összesen.Sokkal több hullik ki egy nap folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!