Bőrgombára teafa olaj?
Úgy gondoltam, hogy teafa olajos tusfürdőbe keverek még 10 csepp teafa olajat, és azzal fürödnék, plusz heti kétszer kimosnám a törölközőmet. A csak helyi kezelés nem lehetséges, próbáltam, de ha csak egy pöttyöcskét kihagyok, mert nem veszem észre, akkor ismét szétterjed.
Vélemény?
Én körömgombára használtam teafa olajat, tökéletes volt! Az egyik legerősebb gombaölőszer.
Egyébként én a diófalevelet halottam bőrgombára. Nézz utána neten.
Van egy kis üvegcse teafa olajam, esetleg a felét teafás tusiba keverem, a másik felével naponta beecsetelem a látható gombafoltokat, hátha ér valamit. Úgyis kéznél van. A ruháimat 2-3 részletben mind kimosom, plusz az ágyneműket, és a törcsiket is 3-4 naponta. Ami bíra, azt minél nagyobb hőfokon. Veszek korpa elleni sampont, hátha a fejbőrömön is megbújik a kedveske, bár se nem viszket, se nem hámlik. Talán csak egy utazós, kis kiszerelést. A fésűmet már ma kimostam, és szerintem 1-2 naponta ezt még meg fogom tenni.
Akitől elkaptam, elment vele bőrgyógyászhoz, de mindenféle kencével sem tudott megszabadulni tőle.. csak látszólag, egy rövid időre. Én sem. De ezt a módszert még nem próbáltam, szóval egy próbát talán megér.
Egyébként napgomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!