A hajam teljesen kiritkult a fejtetőmön diffúzan mindenhol, szerintem a 2hetentei hajfestéstől, mivel tudnám visszadúsítani?
Lehet, hogy nem tesz csodát, de ha már hajat festesz, akkor válts ppd (és ammónia) mentes hajfestékre. A Palette egy méreg, fúj, az én hajamat jól szét is szárította, amiről azt hittem normális, amíg nem váltottam normálisabb, fodrászkellékes festékre, ami kímélőbb. És told ki azt a két hetet 3-ra.
Szedhetsz rá esetleg hajvitamint, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, igyál sok folyadékot. A fejbőrmasszázst is kipróbálhatod.
Ha ez 2-3 hónap után sem hoz javulást, menj el szakemberhez, egy mikrokamerás hajdiagnosztikára.
Ajánlhatnám esetleg hajszesz használatát, de a hajfestéket nem igazán kíméli, hogy finoman fogalmazzak. Esetleg próbálj ki egy koffeines sampont.
Ha nincs ősz hajszálad, akkor tökéletesen elég egy hajszínező is.
A hajhullásnak oka van, lehet, hogy nem is a hajfesték okozza. Nem ártana egy kivizsgálás - a doki általában vérképet kér -, mert lehet, hogy simán lehet rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!