Az én pocsék hajamból lehet ilyen ombre-t csinálni? (bővebb+kép lent)
Figyelt kérdés
Az amugy majdnem derékig érő fekete hajam lassan egy éve, hogy ki volt szőkítve, (vöröset akartam) akkor nagyon tönkre ment, száraz lett, sokat le kelett vágni a végéből. Majdnem minden hónapban vágattam belőle, mert elviselhetetlen volt. Nem sokat festettem azóta, most olyan mogyoróbarna, enyhe vöröses beütéssel..Ja és nőni sem akar, már azt sem tudom mióta a vállamig ér, ezért vettem póthajat,ami ugyan jó lenne,csak picit el tér a szín, ezért nem tudom hordani..Multkor rá akadtam erre a képre, és el döntöttem, hogy nekem ilyen kell :) a kérdés hogy lehet csinálni az én hajamból? Ez kb milyen barna? (ami fönt van). Fodrász meg tudná csinálni így,a póthajammal együtt?2014. szept. 14. 10:01
2/3 anonim válasza:
postolj képet a saját hajadról, különben nem lehet megmondani.
3/3 anonim válasza:
Ha még mindig károsodott a hajad - mutatja az, hogy nem változik a hossza -, akkor miért akarod megint szőkíteni? Máskülönben nem lesz ombre. Illetve de, ha a hosszán marad a jelenlegi szín, és a tövét festeted sötétebbre.
A póthajtól függ, hogy a fodrász mit tud vele csinálni. Úgy szokták, hogy a pótrészt először a kívánt színre festik (bár ez nem tesz jót neki, inkább olyan színt kell venni, amilyenre szükség van), aztán felrakva a hajra az egészet összevágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!