Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények a Duac krémről?

Vélemények a Duac krémről?

Figyelt kérdés
Azt hallodtam egy sráctól, hogy ha mondjuk ma este bekenem vele a pattanásos felületet, akkor az másnap reggelre eltűnik. Szerintetek? Az a srác a legjobb haverom, nem hazudna nekem! Ez tényleg olyan, mint egy varázslat?
2010. jan. 19. 13:13
 1/6 anonim válasza:
A srác kicsit lódított :D Amúgy nekem bevált a Duac. Rendszresen, minden nap kell kenned, napi egyszer. Csökkenti a gyulladást, de nem fog eltűnni egyből! Idő kell hozzá, hogy hassanak a hatóanyagok. Fontos, mindig tiszta, zsír és krémmentes felületre kend (tehát ne patymakold össze mindenféle kencével előtte az arcod)
2010. jan. 19. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a gyors válastz, és megfogadom a tanácsod! (K)
2010. jan. 19. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaaaaaa... és kb mennyibe kerül ez a krém? 3000 Ft alatt van ugye??? :O
2010. jan. 19. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem iszonyatosan kiszárította a bőrömet. (Nyilván az a célja, hogy leszárítsa a pattanásokat, de nem ennyire.) Szóval szerintem csak a feltétlenül szükséges részeket kend be vele.
2010. jan. 19. 13:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszcsi, láwcsi, puszcsi <3
2010. jan. 19. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szárított az első pár hétben,ez természetes,ott van a betegtájékoztatón,azért adják,hogy elolvasd. Rá van írva,hogyha ez zavar,akkor tarts a használatok köszött pár napos szünetet,én is így szoktam. És nem csak a pattanásokat kell bekenni,hanem körülötte. Kb 3000 ftba kerül. Fontos,hogy nagyon vékonyan használd,vagy lemarja a bőröd és nagyon száraz lesz. Éppen csak egy kicsi elég.
2010. márc. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!