Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Majirel 8.2 középszőkéből...

Majirel 8.2 középszőkéből hamvasszőke?

Figyelt kérdés
Mogyoróbarna melírozott hajamat szerettem volna fodrásszal befestetni szőkére. Azt mondta, hogy no problem. Loreal Majirel 8.2-vel festette. Természetesen vöröses sötétszőke lett. Pont a vörös árnyalatot szeretném száműzni az életemből...A hamvasító sampon nem használ. Szerintetek, ha rámegyek egy Loreal Exc. 8.1 hamvas szőkével, akkor milyen lesz? Gyakorlott hajfestők válaszát várom. Azért szeretném ha a melíros hajam egyszínű lenne, mert nem szeretnék fodrászhoz járni. Szegeden a hajfestés 8-15 E ft között van. Nem tudom már finanszírozni. De ez a szín nem a legjobb. Előre is köszönöm:-)

2014. szept. 13. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Festettem már vöröses szőkére hamvassal, az simán full sötétszürke lett... rosszabb mintha vöröses lenne. A vörös nem fog eltűnni festéssel, le kell szívatni először.
2014. szept. 13. 15:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, hogy egy tincsen kipróbálom előtte:-)
2014. szept. 13. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy előtte aszkorbinsavas pakolással leszeded a festéket. A vörösesség meg fog kicsit maradni, de nem annyira lesz vörös, mint most. És utána menj rá a festékkel.
2014. szept. 14. 00:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Még ne mertem nekivágni, félek, hogy még sötétebb vagy vörösebb lesz. Megfontolom a tanácsokat:-)
2014. szept. 18. 07:53
 5/5 Babamama89 válasza:
L'oreal Majirel 10 vagy vilagosabb, 10 1/2 1. (kicsit draga, de mast nem vennek, mert bevalt) Hasznalj szinvedo sampont.Es minden mosas utan szinvedo balzsam lemosasa utan tegyel ra 1 percig Swiss-o-par hamvasito sampont. En kozepbarnabol tertem at ra. Havonta festenem kell, mert hamar no a hajam, de a festett resze honapok mulva is gyonyoru. Fokozatosan kell vilagositani. en nem szivattam le. mindig 2-3 arnyalattal vegyel vilagosabbat.
2016. jún. 4. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!