ForeverAloneDD kérdése:
Lila hajfesték ami tényleg látszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak szeretném tudni,hogy létezik itt Budapesten bármilyen olyan bolt ahol lehet kapni olyan lila hajfestéket ami befogja az ember haját (fekete hajam van) Légyszi ha tudtok ilyet írjátok meg vagy esetleg ha tudtok egy jó fodrászt, vagy bármilyen weboldalról ami megrendelhető. Régóta keresek olyat amihez nem kell kiszívni,kiszőkíteni a hajat.2014. szept. 11. 19:05
1/5 anonim válasza:
A fekete hajat először le kell szívatni és csak utána lehet lilára befesteni. A fekete hajon semmilyen festék nem marad meg... Szívatás nélkül esélytelen, hogy lila legyen.
2/5 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy azt etelszinezovel szoktak csinalni.
3/5 anonim válasza:
Én is kentem feketére lilát, 1-2hétig látszott h lilás de aztán a fekete ledobta. Először szivasd le a feketét, vagy van valami új cucc ami visszaállítja az eredeti hajszínedet és utána fesd lilára. :)
4/5 anonim válasza:
Fekete a legsötétebb szín, semmi világosabb nem fog rajta látszani, max lilás árnyalatot kap a fekete, ami fényben látszik picit. Amúgy fodrászkellékesben lehet kapni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Végül kiszívattam az alját majd utána lila kreppapírral festettem be,egész jó lett,pár hétig benne is maradt.
2017. máj. 15. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!