Tetováltak! Mit tetováltassak magamra?
Figyelt kérdés
Anyum 10 éve halt meg,3 éve szeretnék vele kapcsolatos tetoválást a tarkómra.Az egyik ismerősömnek 2 évszám van tetovállva a tarkójára,az nagyojn tetszik,de nem szeretném utánozni.Gondoltam idézetre,de más nyelven,vagy a neve kezdőbetűjére,de valahogy nem találtam meg az igazit.Aki tud létszi adjon tippet,vagy linkeljen be képet,oldalt,bármit.Köszönöm!!!2010. jan. 18. 21:22
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki írt.
Az a válaszoló aki az 1968-forever-t írta,tökéletesen eltalálta az évszámot:)
Szívesen várom a további ötleteket:)
18/L
2010. jan. 18. 21:41
12/22 anonim válasza:
hát ha idézetet akarsz és valamilyen különleges irással,akkor ajánlom neked a tünde irást,szerintem nagyon szép
13/22 anonim válasza:
אני לעולם לא אשכח אותך
Ez magyarul annyit tesz: Soha nem felejtelek el téged.
Héber nyelven van.
14/22 anonim válasza:
Na vidd a cápázóhorog-orrú tetves zsidroncok nyelvét a fenébe innen...
15/22 anonim válasza:
Kedves előttem szóló , észrevetted hogy ez nem a te fórumod?
16/22 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány?
mert ha lány, akkor pl a "soha nem felejtelek el" nagyon szép lenne, szép írással, mindegy milyen nyelven és mellé anyud kedvenc virága piciben, színesben. mondjuk csak olyan 2-3cm-ben. nagyon szép lenne.
17/22 anonim válasza:
Lehet,de akkor se irkálja a büdös biboldók nyelvét
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
vagy még a japán betűk is nagyon szépek tudnak lenni:)
20/22 A kérdező kommentje:
lány vagyok,köszönöm az eddigi válaszokat.
most ami a legjobban tetszik az az,hogy
1968 és alá h forever.
de szívesen hallgatom a további ötleteket is:)
2010. jan. 19. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!