Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik sötétbarna festéket/szí...

Melyik sötétbarna festéket/színezőt ajánljátok?

Figyelt kérdés
Eddig L'oreal Casting Creme Gloss sötétbarna színezőt használtam, ami nagyon tetszett, szép és természetes hatása volt, fél évig benne volt a hajamban, szépen és lassan kopott, de most nem lehet kapni :-S. Színezőben nem is találtam más sötétbarnát, tudtok esetleg? Néztem a festékeket is, ezt a kettőt találtam: Syoss Color Oleo barnásfekete hajfesték, és Palette Deluxe intenzív krémhajfesték sötétbarna. Ezeket próbálta már valaki? Mi a véleményetek róluk? Egy nagyon sötét barnát keresek, ami még nem fekete, és látszik rajta, hogy barna. A barnásfekete fekete festéknek számít, mint a kékesfekete, vagy ez sötétbarna, csak ilyen nevet adtak neki? Feketét nem akarok, mert elvileg hullik tőle a haj. Mennyivel árt jobban a hajamnak a festék, mint a színező (egyik festékben sincs ammónia)? És az árt a hajamnak, ha más márkájú festéket kezdek el használni, mint eddig?
2014. szept. 9. 16:36
 1/4 A kérdező kommentje:
fodrászkellékeses festéket/színezőt is írhattok :-)
2014. szept. 9. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehol se kapni, vagy csak egy boltban nézted? Ha jól bevált, szerintem érdemes annál maradni amit eddig használtál és bevált. Én festettem már másik márkával ugyanazt a színt és kb fekete lett...
2014. szept. 9. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármelyik fodrászkellékes sötétbarna hajszínezője. Minden márkának van ilyen árnyalata. Lakmé, Igora, Wella, Londa, stb. Ezek jobbak is mint a drogériásak.
2014. szept. 9. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
5 féle boltban néztem, 3 dm-ben, 1 Rossmannban, és 1 Tescoban, egyikben se volt, még kiírva se :-(
2014. szept. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!