Miért van az, hogy mindig sokkal sötétebb lesz a hajam mint ami a festékes doboz képén van ill. ami rá van írva?
Fekete volt a hajam és már 2x le lett szívatva. Először világosbarna lett a fodrásznál. Mikor én befestettem itthon, sötétbarna lett pedig világosbarna volt ráírva a dobozra. Ezért leszívattuk még egyszer (bár amúgy is tervbe volt), sötétszőke lettem. Most megint befestettem sötétszőkére és jó indulattal is max. világosbarnának lehet mondani de inkább közelít a középbarnához. Most már mindegy végül is valami hasonló színt akartam eredetileg de sajnálom, hogy emiatt lett megint leszívatva, hogy most megint tök sötét a hajam. Ezért elég lett volna 1x is mert elsőre is ilyen volt a fodrásznál.
Az első egy Palette festék volt a második meg Wella.
Szia! A festékesdobozon a szín, csak a természetes hajra vonatkozik, amit még nem festettek!
Ha festett, szivatott a hajad, akkor mindíg sötétebb lesz a végeredmény, mint a dobozon feltüntetett színminta, ezért mindíg számolj azzal, hogy inkább világosabbat vegyél, mint amilyet szeretnél!
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!