Tud valami kárt okozni a hajamban?
Figyelt kérdés
ha otthon vágjuk a hajam, nem lenne szükség egy fodrászra, vagy felesleges, köszi a válaszokat :)2014. szept. 4. 16:57
1/8 anonim válasza:
Csak annyit, hogy ha nem vágod le az összes törött részt, akkor gyorsan fog tovább törni.
Ha normálisan levágod, nem lesz baja. Én is magamnak vágom.
2/8 A kérdező kommentje:
köszii:) és te egy alkalommal mennyit szoktál vágni?
2014. szept. 4. 18:30
3/8 anonim válasza:
Háromhavonta olyan 1-1,5 centit szoktam.
4/8 anonim válasza:
Ha nem fodrászollóval vágjátok, akkor a haj csak tovább törik. A fodrászollók sokkal élesebbek, mint a többi.
5/8 anonim válasza:
Borotvával vágom a végét, így a rétegek egymásra is simulnak, nem lesz tele lépcsőkkel a hajam.
#1 és #3
6/8 anonim válasza:
A borotva se jó, gyakorlatilag hosszában megfelezi a hajszálakat, ami miatt még jobban törhet.
7/8 anonim válasza:
Hát, pedig mióta ezzel csinálom, elég 3 havonta lekapni belőle egy kicsit, előtte ollóval vágtam és vághattam havonta, és növeszteni sem tudtam.
8/8 anonim válasza:
Vegyél fodrász ollót, akkor nem lesz baj. Én is magamnak vágom már évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!