Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Vitanol C-nek ez a változata...

A Vitanol C-nek ez a változata (link) kinek hogyan vált be?

Figyelt kérdés

[link]

akinek ilyenje van, az lécci írjon.

azt is írjátok le hogy hogyan kell használni, és hogy károsítja e a hajat. köszi :)

2010. jan. 17. 20:00
 1/5 A kérdező kommentje:

rossz linket írtam be.

erre gondoltam: [link]

és lévócci írjatok :)

2010. jan. 17. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Figyu! én télleg nem bunkóságból mondom de elég sok ilyen kérdés volt már, ha beírtad v.na a keresőbe(sőt mikor kiírod a kérdést akkor is megkérdezi h nem-e volt már ezmegaz a kérdés!) elég sok tapasztalatot és egyéb hozzászólást olvasgathatnál.. :) és szerintem épp ezért nem válaszol senki a kérdésedre.. mert már 6437x feltették ugyanezt :)

egyébként nincs olyan h a Vitanol C ez a változata...mert ez maga a Vitanol C!ennek nincsenek változatai.. max. úgy irhattad v.na h de Miclén 'ez a változata'

am. probáld ki..most azaz 500 FT mkinek máshogy hat vkinek nő tőle a haja vkinek nem.. ^^"

2010. febr. 6. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:

azokat mind végig olvasgattam amikor ott kidobott.

azért írtam ki a kérdést mert sok minden nem derült ki számomra belőlük.

2010. febr. 6. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok..

értelek ..

hát használatát én egy kérdés alatti kommentben olvastam ;)

mégpedig mosd meg a hajad, öblítsd a sampont tralal aztán válaszd el a fejed tetején a hajad és oda csöpögtess egy két csepp vitanol c-t aztán válaszd el eggyel arrébb jobbra, majd balra oda is majd hajtsd a fejed a kádba hátul is válaszd el. majd oda is csepegtess ott is jobbra balra.. remélem érted.. és ugye ezt nem kell kimosni bár rá is van írva.

nem károsítja a hajat, és nekem ha nem is nőtt tőle semmit, az állapota sokkal jobb lett.. ^^ selymesebb meg minden : ) probáldki.

2010. febr. 6. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
oksi köszi :)
2010. febr. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!