Vörös és szőke hajfesték keverése?
Figyelt kérdés
Pasztell rózsaszín hajat szeretnék, de nem nagyon akarok hajszínezőket vásárolgatni. Ha 2 doboz szőkéhez hozzákeverek egy mogyorónyi vöröset abból lehet rózsaszín? Valaki próbálta már?2014. szept. 3. 19:33
1/4 anonim válasza:
Abból fakó vörös lesz... elég ronda, mint mikor lekopik a hajszín. Viszont lehet keverni natúr világosszőkébe rózsaszín mixtont... habár ezt még nem próbáltam, de szerintem ebből lehet pasztell rózsaszín. Mindenesetre nekem a hajszínező bevált, szóval maradok annál, kevésbé árt. :)
2/4 A kérdező kommentje:
És tudnál mondani arányokat a keveréshez? :)
2014. szept. 3. 20:34
3/4 anonim válasza:
Fodrászt ajánlom, mégpedig azért, mert elmész egyszer fizetsz érte sok pénzt tudomtudom, de ellesed a technikáját és utána az alapján tudod magadnak csinálni. ;) Pasztelt viszont nagyon nehéz, kezdőként kétlem, hogy csak úgy menne. Én se próbálkoznék vele, pedig azért színeztem a hajamat jó sokáig.
4/4 anonim válasza:
Sima pirosat előbb le kell mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!