Nektek milyen kozmetikum jött be a mitesszerek ellen? Komolytalan válaszolók kíméljenek!
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 22:03
1/4 anonim válasza:
Semmilyen bolti szenny. A tapaszok csak egy részét szedik ki, főleg a kisebbeket. Az arcradírok semmit nem érnek.
Az használ egyedül, ha fürdésnél, hetente egyszer szódabikarbonával radírozom át az arcom, mivel az oldja a zsírt, kipucolja a kisebb mitesszereket, meg úgy egyébként a pórusokat, a nagyobb mitesszereket fellazítja. Fürdés után a nagyokat így egyszerűen ki lehet nyomkodni.
2/4 anonim válasza:
A barátom arcszeszét használom heti 3 alkalommal, teljesen viccen kívül mondom, sajnos szárít de beszoktam kenni arcápolóval aminek a nevét nem tudom így nem száradok ki, és az szépen segít, mert az orrom nagyon mitesszeres, de ezzel jelentősen csökkent, szinte alig van. A barátom javasolta mert neki is borzasztóan pattanásos meg mitesszeres az arca 23 évesen is, és neki ez vállt be.
3/4 anonim válasza:
Talán nem a reklám helye, de nekem egyedül az oriflames arcápolók váltak be, azon belül a teafaolajat arclemosó, és arckrém. Nagyon szépen eltávolítja a mitesszert, azért ezt a verziót használom, mert a teafaolaj főleg zsírosodásra hajlamos bőrre jó. Nem tudom a tied milyen
4/4 A kérdező kommentje:
Az én arcbőröm zsíros és mitesszeres. Már nagyon sok mindent próbáltam, amiket reklámoznak, de az egyik sz*rabb mint a másik. Köszi a válaszokat, kipróbalom majd.
2014. szept. 2. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!