Hogyan takarjam el?
Kisebb incidensbe keveredtem és leszakadt a bőr az államról, így most van ott egy kb. 3 cm-es bőrtelen felület, de a friss bőr már kezd kialakulni. Holnap viszont randiznék :D és szeretném valahogyan eltakarni, vagy legalább elterelni róla figyelmet. Mit csináljak vele? Korrektort se alapozót nem tehetek rá, mert begyulladhat :/
köszi
22/L
Szia
Én is így jártam, csak nekem a szám szélén volt. Én Bepanthennel kenegettem, valamint az eltüntetésére Catrice korrektort és Garnier BB-krémet használtam, semmi bajom nem lett tőle. (Persze ez emberfüggő).
Egy nyaklánc magára vonzza a tekintetet, így a partner kevesebb figyelmet fordíthat a sebre, vagy csak egyszerűen lerendezed egy "Bocsi az államért, de történt egy kis baleset" mondattal.
köszi!
Sebre való port raktam eddig rá (úgy néztem ki mint vmi béna drogos ) , de az alapozót/korrektort nem merem, mert bár a szélén kezd nőni a friss bőr, a közepe még husika :D és félek a gyulladástól
de köszi a nyakláncot!!! lehet egy mélyebb dekoltázzsal párosítom
Férfiként mondom ... nem érdekelne...
Ajánlatom hogy mikor találkoztok kezd egyből azzal hogy megmutatod neki.. Így nem kell parázni azon hogy mikor látja meg és hogy ha meglátta már akkor mért nem kérdezi meg hogy mi az...
Mindenkivel megeshet egy kis baleset... Rosszabb lesz ha rejtegeted mert csak parázol végig hogy észreveszi e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!