Pattanásos zsíros bőr, Pattanás utáni foltok. Mivel lehet Halványítani kezelni őket?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagy nagyon zsíros arc bőröm van általában az államon vannak pattanások 1-2 pedig előfordul a homlokomon. Nem olyan vészesek de a foltok amik a pattanások után maradtak zavarnak. Valahol piros valahol pedig barna, szeretném halványítani őket, illetve szeretnék valami krémet, tonikot használni az arcomra h ne legyen túl fényes és zsíros. Valami ötlet ? házi praktika?2014. aug. 30. 18:20
1/3 anonim válasza:
Lehet kapni Herbáriában (500 ft körül) fahéjas, citromfüves gyógyszappant. Kissé lúgos kémhatású, így zsíros bőrre tökéletes! Nekem is zsíros volt a bőröm, de ezután a szappan használata után mintha púderrel mattítottam volna, olyan szép lett az arcom. Nekem ez nagyon bevált, bátran tudom ajánlani: :)
2/3 fall out boy válasza:
Ugyanaz,amit az előző mondott.
Toniknak én a Dm márkáját (balea) arctonikját ajánlom. Énis azt használom,nekem segített.
3/3 anonim válasza:
Ha már eléggé látványos az elszíneződés, akkor szerintem a szérumok a legjobbak rájuk. Itt van pár példa: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!