Miért van ráírva a FODRÁSZKELLÉKES hajfestékre, hogy csak fodrászszalonban való felhasználásra?
Csak hazafelé vettem észre, hogy ez van ráírva. Azért annyira nem durvább dolog ez, mint egy DM-es hajfesték, nem?
Egyébként ha allergiatesztet csinálok, akkor a könyökhajlatba kell kennem egy kicsit a festékből? És mi az a reakció, ami már nem fér bele? Egy kis pirosodás még oké? (Még nem csináltam meg.)
Valamint balzsamot elfelejtettem hozzá venni, de van még Casting Creme Gloss-ból maradt balzsamom, az is jó?
Ráírják, hogy professzionális használatra, mert nem vállalnak felelősséget azért, ha nem hozzáértő alkalmazza és ezért valami malőr történik. A lakossági dolgokhoz részletes használati utasítás van, amit követve nem érhet meglepetés.
Nem tudom, nem oxidálószerre gondoltál-e balzsam helyett, de ha igen, akkor azt nézd meg, milyen arányban kell kikeverni a festékkel, és az erőssége sem mindegy, attól függ a festés eredménye.
Nem az oxira gondoltam, abból vettem, 6%-ost adott a nő.
Hanem ugye a DM-es festékekhez mindig van egy kis balzsam, amit azután viszel fel, hogy leöblítettem magadról a festéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!