Milyen hajvasalási technikákat ismertek, hogy szögegyenes legyen a haj? A hátsó hosszú szálakat hogyan vasaljam egyedül?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 21:26
1/10 anonim válasza:
Nem ér el odáig a kezed, vagymivan? :D Nekem az is simán megy, lehet h. csak gyakorlat kérdése.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem gyakorlat kérdése, nekem elsőre is ment. Ha valaki nem tudja egyedül kivasalni a haját az csak szimplán béna.
Amúgy meg a szögegyenes haj nem technika kérdése, hanem hajtípus és hajvasalóé.
3/10 anonim válasza:
plusz jó ha használsz hajvédő hajegyenesítőt. én wella high hair-t használok tényleg jól egyenesíti a hajat.
4/10 A kérdező kommentje:
hát köszi, hogy így kapcsiból lebénáztatok. pusztán hosszú a hajam és nem az hogy nem tudnám végighúzni rajta, de mivel a karom és gondolom a tietek sem hajlik a végtelenségig, ezért ha vágig akarom húzni rajta, akkor kénytelen vagyok egy idő után oldal irányba húzni, és így már nem elsz az az egyenes hatás...
2010. jan. 16. 21:53
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem vagy béna kérdező. Nekem is hosszú hajam van, meg remington hajvasaló, hátul még sem tudom szögegyenesre vasalni. :D
Ja és hát én tehnikát nem tudok neked mondani, de én is szívesen hallanék pár tippet :)
6/10 anonim válasza:
Második vagyok
Szerintem a hosszú haj nem kifogás. Az enyém a fenekem közepéig ér és mégis sikerül kivasalnom minden probléma nélkül...
7/10 A kérdező kommentje:
de gondolom a fejed búbjától a fenkedig nem egy kézmozdulattal teszed, mert ha igen akkor biztos gumiból vagy. nekem meg pont az a baj, hogy a hátam közepéig ér és így alulról sem érem el úgy ahogy szeretném meg felülről sem. így marad az, hogy vasalja a pasim :)
2010. jan. 16. 22:32
8/10 anonim válasza:
nekem a fejem búbjától a seggemig ér!!! és egy mozdulattal :D amúgy ha többe akkor húzd előre és úgy és tűzd el a kivasaltat. én úgy is szoktam ha nincs már annyi idő szerencsétlenkedni...
14/L
9/10 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy először mindig az alsóbb tincsekkel kezdem, addig többit felcsatolom a fejem tetejére, és szépen fokozatosan engedem le tincsenként. Hátul meg kétfelé választom a hajam és előre húzom.
10/10 anonim válasza:
Ha szögenyenes hajat szeretnél, akkor használj valami egyenesítő balzsamot, aztán körkefével szárítsd egyenesre. Ha így fogod kivasalni, nem csak szögenyenes lesz a hajad, hanem fényes is. ( Persze a hajvasalódon is múlik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!