Szeretnék egy divatos hajat magamnak, de nem szeretném, hogy azt higgyék, hogy emo-s vagyok?!
Figyelt kérdés
Milyen frizurát ajánlotok mindennapi használatra,mit csinálhatnék a hajammal? 17/f
előre is köszi a válaszokat!
2010. jan. 16. 19:05
1/5 anonim válasza:
ha nem úgy öltözködsz mint egy emo, kiméled a fekete színt akkor nyugodtan lehet félhosszú hajad:) tépetten, vasalva, vagy akármi:D nemtudom sok féle frizura van, nekem festett fekete félhosszú, mindennap vasalt, felül rövidebb de kétoldalt, hátult hosszú, és ofinám is van, egyenes, felül "megtépem magam" és akkor olyan tépett,kócos hatása van:D és a ruhatárambol is kimélem a feketét mondjuk fekete csőnadrágban járok de amugy zeneileg is hiphop,rnb,electro,meg semmi kockás cucc vagy akármi:D és nemnagyon emoznak... bár lehet azért mert a suli szigorúxD de nemkell feketére festened, csak mondom h nekem feketére van:D bár barnát akartam volna de nemakartam leszivatni az egészet, nemakarom hogy tönkremennyen...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, sokat segítettél!
Most éppen rövid a hajam úgy 1 - 1.5cm ,ezzel szerinted mit lehetne csinálni,hogy normálisan nézzen ki?
2010. jan. 17. 18:11
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Hát... nem rossz!:) Csak nem szeretnék olyan frizurát,amivel naponta sok időt kell eltölteni,de egyszeri alkalomra nagyon jó,Nagyon köszönöm a segítséged!:)
2010. jan. 24. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!