Mondanátok körömerősítő, szépítő tippeket?
Bármennyire is hihetetlen , de nagyon sokan nem gondolnak abba bele, hogy bizony a szervezetben vitamin vagy ásványianyag hiány van, és ez is óriási szerepet játszik pl, hogy valakinek nagyon-nagyon gyengék a körmei, nagyon töredezik, vagy épen a haj lesz fénytelen töredezett.
Pedig ez nagyon fontos tudni, hogyés itt konkrétan a hajat és a körmöket említem meg, nem csak kívülről, de vizony belülről is táplálni kell, ez esetben vitaminokkal.
Teljesen normális az, zhogy törik a köröm, mindenkinek törik, de pl. a te esetedben ahogy írtad is, mihelyst megnő, akkor már tőből le is szakad.
Persze használj körömerősítő lakot, de tudnod kellene, hogy a köröm azért gyenge, mert a szervezetben hiányzik az a mennyiségő A vitamin, amim erősíti a körmöket, szükség van az egészséges haj és a köröm növekedéséhez.
Egyél sok zölséget és fogyassz nagyon sok sárgarépát,magas az A E vitamin tartalma, illetve persze külsőleg használj valamilyen körömerősítőfolyadékot.
Az én körmeim se annyira erősek, néha letörnek, de amióta sok répát fogyasztok illetve aőszi, téli hónapokban A vitamin étrendkiegészítőt eszek, azóta sokkal kevésbé törnek a körmeim, ha egnő sokkal tovább bírja.
Én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!