Pattanás és miteszerekre nincs valami amit házilag el lehetne készíteni?
Persze hogy lehet, több mint valószínű hogy el fog tűnni már péntekre. A fogkrémeset csinálhatod minden nap akár 1 napra is rajtahagyhatod a pattin. :)
Még az előttem szólok zselatinos pakolását tudnám ajánlani, a gőzölés is nagyon jó de van egy élesztős pakolás is: méz, 2 evőkanál tej és egy élesztő. Langyos tej, morzsold össze az élesztőt keverd össze mézzel. Ezt dörzsöld az arcodra és hagy rajta 20 percig. Pattanásra még a citromlé is jó, de figyelj hogy csak a pattanásra tedd ahogy a fogkrémet is.
kanyo nevű felhasználó válasza:
Szia
szerintem első körben azt kellene kideríteni, milyen típusú a bőröd, ehhez itt találsz egy nagyon jó segítséget:
olvasd el, és ha megvan milyen típusú a bőröd, akkor már könnyebben találsz megoldást a problémádra!
én egyébként a kénes szappant javasolnám első körben, de van számos lehetőség, itt ezen az oldalon találsz a különböző bőrtípusokra szappanokat :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!