Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez a hajsütővas szerintetek...

Ez a hajsütővas szerintetek milyen, megérné?

Figyelt kérdés

[link]

vagy egyáltalán milyen adatokat kell nézni ha venni akarok?

Hosszú vékony szálú hajam van, ha az számít és nem nagyon marad meg benne a hullám, göndörség

2014. aug. 24. 21:01
 1/6 anonim válasza:

Nekem is hosszú, vékony szálú a hajam és nem maradnak benne túl sokáig a hullámok (szóval a színt leszámítva tök hasonló lehet a hajunk :)) Szerintem az hogy mennyire gyorsan lógja ki magát, nem a hajsütőktől függ... Ha sok hajlakkot teszek rá akkor nekem elég jól szokta bírni. Amúgy két féle hajgöndörítőm van, az egyik olyan mint amit belinkeltél. Az ilyen hullámokat csinál: [link]

A másik hajsütővasam, pedik ilyen: [link]

Az pedig ilyen hullámokat csinál: [link]

Én mindkettővel meg vagyok elégedve, de nekem egy kicsit a lazább hullámok jobban tetszenek. :) Azt érdemes figyelni, hogy milyen bevonatú (a kerámia bevonatú kevésbé káros a hajra), illatve, hogy hány wattos (minél nagyobb annál jobban tudja égetni a hajat, szóval ha neked alapból vékony szálú akkor nem fontos, hogy túl erős legyen). Amúgy hány éves vagy? éa remélem segítettem:)

2014. aug. 24. 21:25
 2/6 anonim válasza:
*és
2014. aug. 24. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok, és tényleg nem marad meg benne hajsütővassal kb egy óráig, ha csavaróval vagy fonással akarom akkor kb fél napig látszik valami a hajamba.

Derékig ér, de mikor rövidebb volt, akkor se nagyon maradt meg benne.

2014. aug. 24. 21:42
 4/6 anonim válasza:
Azzal szerintem sajnos nem sokat lehet csinélni, sok hajlakk talán segít :) amúgy szívesen :D
2014. aug. 24. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nekem sem marad meg, de nem szeretek hőt bocsájtani a hajamra mert túr száraz. Ezért ezt a módszert találtam: https://www.youtube.com/watch?v=eO3wl-7cejs Megvettem 2990-ért a Müllerben ezt a John Frieda Frizz Ease Dreamcurls-t (a müller mivel német így... am Wunderkurls van rajta). És sütővassal ha lehajlakkoztam sütés előtt, után marad meg fél napig. Aztán ezt a hajspray-t használva, nem hazudok. Van hogy 3 napig benne maradt. Volt amikor suli miatt mennie kellett és nem száradt meg eléggé, erre kell figyelni hogy ne lefekvés előtt csavard be, ha másnap korán kelés.
2014. aug. 24. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Használj hővédőt, attól is tartósabb lesz. És szerintem a hajsütőn is múlik, mert nekem sem maradt meg régen sose a hullám fél napig sem, most meg van egy drága Remington hajsütőm amivel egész hétig is tart...
2014. aug. 27. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!