Ez a hajsütővas szerintetek milyen, megérné?
vagy egyáltalán milyen adatokat kell nézni ha venni akarok?
Hosszú vékony szálú hajam van, ha az számít és nem nagyon marad meg benne a hullám, göndörség
Nekem is hosszú, vékony szálú a hajam és nem maradnak benne túl sokáig a hullámok (szóval a színt leszámítva tök hasonló lehet a hajunk :)) Szerintem az hogy mennyire gyorsan lógja ki magát, nem a hajsütőktől függ... Ha sok hajlakkot teszek rá akkor nekem elég jól szokta bírni. Amúgy két féle hajgöndörítőm van, az egyik olyan mint amit belinkeltél. Az ilyen hullámokat csinál: [link]
A másik hajsütővasam, pedik ilyen: [link]
Az pedig ilyen hullámokat csinál: [link]
Én mindkettővel meg vagyok elégedve, de nekem egy kicsit a lazább hullámok jobban tetszenek. :) Azt érdemes figyelni, hogy milyen bevonatú (a kerámia bevonatú kevésbé káros a hajra), illatve, hogy hány wattos (minél nagyobb annál jobban tudja égetni a hajat, szóval ha neked alapból vékony szálú akkor nem fontos, hogy túl erős legyen). Amúgy hány éves vagy? éa remélem segítettem:)
23 éves vagyok, és tényleg nem marad meg benne hajsütővassal kb egy óráig, ha csavaróval vagy fonással akarom akkor kb fél napig látszik valami a hajamba.
Derékig ér, de mikor rövidebb volt, akkor se nagyon maradt meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!