Mitől maradhatott egyenes a göndör hajam több mint 5 napig?
Figyelt kérdés
Nemrég egy szlovákiai fodrászatban voltam, fogalmam sincs mit műveltek a hajammal de csodás lett, csak egy átlagos egyenesítést szerettem volna ami egy napig tart, de ez ugyanolyan tökéletes és egyenes volt mint az első nap. Próbálgattam meddig bírja, de az 5 napon picit zsíros volt, de ugyanolyan egyenes. Közben még 2x is voltam edzésen ahol nem kicsit leizzadtam, de mégis teljesen egyenes maradt. Nem kérdeztem meg mit raktak rá mert nem tudtam, hogy ilyen jó lesz. A végén a hajtöveimnél kreppeltek egy picit, állítólag ezért nem zsírosodott be csak sokára. Nem tudjátok ilyenkor miket rakhatnak az ember hajára, hogy ennyire tartós marad az egyenesség?2014. aug. 24. 13:52
1/1 anonim válasza:
Gondolom valami keratinos cuccot vasaltak a hajadba, igen drága dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!