Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek az káros, ha...

Szerintetek az káros, ha télen havi 1 max.2-szer elmegyek szoliba?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam novembertől márciusig néha eljárhatnék, mert különben nem, hogy fehérre fakulok, hanem szinte már úgy nézek ki, mint egy szellem/vámpír/vizihulla :( Így nyáron sincs valami csokibarna színem, de legalább betegnek nem nézek ki, egy normális, természetes barna színig tudok csak lebarnulni, és nem is szeretnék jobban. Szerintetek havi pár perc szoli még nem árt, vagy inkább legyek hófehérke, amit tetőtől talpig beöltözve és kisminkelve tudok csak elviselni?
2014. aug. 23. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
kenj magadra nutellát, az olcsóbb
2014. aug. 23. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj el nyugodtan.
2014. aug. 23. 13:53
 3/6 A kérdező kommentje:

1-es, ha ha

Egyébként csak azért gondoltam rá, mert baromira idegesítő, mikor naponta többször megkérdezik, hogy mi a baj, meg beteg vagyok-e, jól vagyok-e. A párom még halvány barnán is hófehérkének szokott hívni, igaz ő nem bántásból, de rosszul esik néha. Ha valami sebem vagy pattanásom van, az is feltűnőbb olyankor, mikor fehér vagyok. Csak ezért gondoltam rá. A nyári "barnaságomat" szeretném csak megőrizni, nem akarok pirított r!banc lenni.

2014. aug. 23. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
A fehér bőr a legszebb, max irigykednek az emberek ha ilyet látnak, a pasik is általában jobban szeretik mint a barnát... nem értem neked mi bajod a fehérséggel. A szoli mindenképp káros, akkor is ha évente egyszer mész. És a színed sem olyan lesz mint a napon hanem narancssárgás. Annál gázabb meg nincs.
2014. aug. 23. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
A szoli mindig káros, amikor befekszel, a barna bőrért cserébe öregíted a bőrödet. Rajtad múlik, hogy melyik a fontosabb, de részemről inkább szeresd meg a bőrödet úgy, ahogy van. :) Minden bőr szép, a fehér is, aki pedig csúfolódik rajta, az egy proli, akinek a barnaságról egyből az ibizai nyaralás és a vele járó presztízs jut eszébe.
2014. aug. 23. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül, és pár alkalomtól nem leszel csúnya sárga:)
2014. aug. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!