Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudhatom meg, hogy jól...

Hogyan tudhatom meg, hogy jól állna-e nekem a rasta haj?

Figyelt kérdés
Néztem a neten frizurapróbás programokat, de egyik se volt a célnak megfelelő. :( Volt amelyik nem működött, de volt olyan is amelyik nem volt élethű. Kérlek segítsetek!
2014. aug. 21. 23:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
5%
Senkinek sem álln jól ne tedd tönkre magad:/
2014. aug. 21. 23:33
 2/11 anonim ***** válasza:

próbáld ki,max levágatod tüsire...

szépen beleragad a kosz és beszívja a szagokat pfűjj

2014. aug. 22. 01:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha fehér vagy, akkor nem áll jól. Tegyél le róla.
2014. aug. 22. 13:26
 4/11 A kérdező kommentje:
elég sok rasta embert ismerek, gyakorlatilag ilyen a "bulizó köröm", mert reggae bulikra járok. igazából nemcsak a zenét, de a rasta gondolkodási módot, és a vallást is elkezdtem mostanában követni, és elhatároztam, hogy rasta hajam lesz, mert az ismerőseimnek jól áll. csak azt nem tudom, hogy nekem jól állna-e... :( de így mostmár tényleg tanácstalan vagyok. olyan írjon, akinek nincs baja a rasta hajjal alapjáraton, mégis ért hozzá! :)) köszi!
2014. aug. 23. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
11%

NEM fog jól állni. A raszta haj a fekete férfiak és nők sajátja, akiket nem vesznek fel munkába, akiket kicikiznek, akiknek 40es években levágták a hajukat, mert a raszta igénytelennek, csúnynak, vagy egyszerűen csak 'túl feketének' minősül. Azzal, hogy te fehérként raszta hajat akarsz, borzasztóan megsérted a feketék kultúráját. A te hajad nem is olyan raszta, amilyen a raszta eredetileg. A tiéd csak összekócolódott, mocskos szutyok lenne, és úgy néznél ki, mintha szardarabkák nőnének ki a fejedből.

A fehér emberek képesek büdösnek és piszkosnak hívni a feketéket, aztán hetekig nem mosni hajat, hogy ronda hajuk legyen, amit ezek után még van képük rasztának hívni.

FELEJTSD EL.

Élvezheted, támogathatod és szeretheted a kultúrát anélkül is, hogy azt kisajátítanád. És javaslom, hogy a 'raszta köreidet' is világosítsd fel arról, milyen ostobán néznek ki ilyen hajviselettel.

2014. aug. 24. 11:38
 6/11 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha valaki raszta hajat csináltat, akkor azt jobb esetben nem azért csinálja, hogy jól nézzen ki, hanem mert komolyan gondolja ezt a kultúrát, és azonosulni tud ezzel az életérzéssel :) EZ nem egy divatfrizura...

(Egyébként a raszta haj mindenkinek jól áll! ;) )

Egy raszta :)

2014. aug. 28. 20:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Na, végre valaki... :) Köszönöm a választ, egyébként én sem divatból akarom... :D Reggaet hallgatok, ilyen koncertekre járok, így gondolkodok. Csak a hajam nem rasta még. De ha mindenkinek jól áll, akkor jó :)
2014. aug. 29. 13:43
 8/11 anonim válasza:

Hali!

Az egyik válaszadónak igaza van, ezt nem azért csináltatod hogy másoknak tetsszen, ezt magadnak csinálod, és ha látsz egy másik rasztát a városban tudod hogy ő is abban hisz amiben te, de vigyázz sok raszta van aki hazug, egy raszta mindenhol a boldogságot, a békét, és az egyensúlyt szimbolizálja. Viszont ha tényleg elvagy merülve ebben a vallásban mint én is és hiszel is benne, akkor valószínű hogy olvastad: A raszták nem borotválhatják le a hajukat Babylon elestéig. Ha nem érted ezt a mondatot akkor még egy kicsit nézz utána.

Jah egyik katonája

2014. szept. 2. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint Jah a fodrászok réme.
2014. szept. 14. 19:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a pozitívakat főként, a negatívval nem tudok mit kezdeni, mert nem értenek hozzá, nem rasták... :) Én is rasta vagyok, Jahban hiszek, követem a vallást évek óta, és a hajamat is növeszteni fogom mostmár. Köszönóm mágegyszer! :)

Bless!

2014. okt. 26. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!