Hogyan tudhatom meg, hogy jól állna-e nekem a rasta haj?
próbáld ki,max levágatod tüsire...
szépen beleragad a kosz és beszívja a szagokat pfűjj
NEM fog jól állni. A raszta haj a fekete férfiak és nők sajátja, akiket nem vesznek fel munkába, akiket kicikiznek, akiknek 40es években levágták a hajukat, mert a raszta igénytelennek, csúnynak, vagy egyszerűen csak 'túl feketének' minősül. Azzal, hogy te fehérként raszta hajat akarsz, borzasztóan megsérted a feketék kultúráját. A te hajad nem is olyan raszta, amilyen a raszta eredetileg. A tiéd csak összekócolódott, mocskos szutyok lenne, és úgy néznél ki, mintha szardarabkák nőnének ki a fejedből.
A fehér emberek képesek büdösnek és piszkosnak hívni a feketéket, aztán hetekig nem mosni hajat, hogy ronda hajuk legyen, amit ezek után még van képük rasztának hívni.
FELEJTSD EL.
Élvezheted, támogathatod és szeretheted a kultúrát anélkül is, hogy azt kisajátítanád. És javaslom, hogy a 'raszta köreidet' is világosítsd fel arról, milyen ostobán néznek ki ilyen hajviselettel.
Kedves kérdező!
Ha valaki raszta hajat csináltat, akkor azt jobb esetben nem azért csinálja, hogy jól nézzen ki, hanem mert komolyan gondolja ezt a kultúrát, és azonosulni tud ezzel az életérzéssel :) EZ nem egy divatfrizura...
(Egyébként a raszta haj mindenkinek jól áll! ;) )
Egy raszta :)
Hali!
Az egyik válaszadónak igaza van, ezt nem azért csináltatod hogy másoknak tetsszen, ezt magadnak csinálod, és ha látsz egy másik rasztát a városban tudod hogy ő is abban hisz amiben te, de vigyázz sok raszta van aki hazug, egy raszta mindenhol a boldogságot, a békét, és az egyensúlyt szimbolizálja. Viszont ha tényleg elvagy merülve ebben a vallásban mint én is és hiszel is benne, akkor valószínű hogy olvastad: A raszták nem borotválhatják le a hajukat Babylon elestéig. Ha nem érted ezt a mondatot akkor még egy kicsit nézz utána.
Jah egyik katonája
Köszönöm a válaszokat, a pozitívakat főként, a negatívval nem tudok mit kezdeni, mert nem értenek hozzá, nem rasták... :) Én is rasta vagyok, Jahban hiszek, követem a vallást évek óta, és a hajamat is növeszteni fogom mostmár. Köszönóm mágegyszer! :)
Bless!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!