Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek milyen sampon vált be...

Nektek milyen sampon vált be vékonyszálú, félhosszú hajra?

Figyelt kérdés

Amúgy éppen hajat növesztek. :)Várom a véleményeket/ötleteket/tippeket!

Köszi előre is! :)

2014. aug. 21. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Syoss, kék feliratú, vékony és erőtlen hajra. Nagyon jó, 1 hét után már észrevehettem a különbséget. Ha hajat növesztesz adok pár tippet amivel nekem már derék hosszúságúra sikerült(!) :))

Amikor fésülöd a hajad, ne tőből fésüld mert a gubancokat csak levezeted, kezd el a hajvégektől és így haladva felfelé. Ez nem gyengíti a hajat, fésűről válts át kefére. A hajad 2-3 cm-t nő havonta. ha úgy látod hogy töredezett, akkor balzsam után nyúlj ne vágd le kivéve ha 2-3 héten belül nem jön rendbe. Balzsamot csak a végekre kenj mert hosszútávon zsírossá teszi a hajat. Szokták mondani hogy ha masszírozod a fejbőröd minden lefekvés előtt, felélénkülnek a hajhagymák. Ezt aláírom nekem is bevált. Csak én kicsit csalok: mikor hajat mosol, akkor masszírozd a sampont a fejbőrödbe egy 5 percen keresztül. Ez is elég :) Sok sikert! Ha kérdésed lenne írj bátran vannak még ötleteim amik nekem beváltak! :)

2014. aug. 22. 09:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Írok nkmeked privátot. :)

Kőszi a tippeket, kifogom próbálni!!

2014. aug. 22. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!