Nektek mi vált be a pattanásos bőrre?
Figyelt kérdés
Kérlek ajánljatok valamit! Köszönöm!2014. aug. 19. 22:30
1/6 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz. Vagy kozmetikushoz.
2/6 anonim válasza:
Nekem a sószappan vált be. Nagyon szépen levitte. Kb.2-3 hete használom,de már egész tiszta az arcom. Bioboltokban lehet kapni,400-1000 Ft között,én 400 Ft-ért vettem,nekem nagyon megérte :) Szerencsére kezdeti rosszabbodás nem volt nekem. Nem lehet mellette más krémeket használni.
Amúgy neked lehet hogy a teafaolaj is beválhat.(csak 100%-sat használj!)
Esetleg Vermix,bár az csak gyulladáscsökkentő hatású.
Fogkrémet is használtam rá,az is vitt belőle :D
De amúgy a kozmetikus nagyon sokat segít. Ha pedig tényleg nagyon vészes a helyzet akkor szerintem menj bőrgyógyászhoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére nem olyan vészes,viszont van egy pár az arcomon és sajnos kipirosodtak,így idegesítenek..:/ Kipróbálom a szappant! .)
2014. aug. 19. 22:50
5/6 anonim válasza:
Diólevél teával öblögesd az arcod. Nagyon jó gyulladáscsökkentő és teljesen természetes. Én úgy is szoktam, hogy kis darabokat tépek a papírzsepiből, belemártom a teába és közvetlenül a pattanásra rakom, majd otthagyom míg megszárad. nekem sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!