Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne ilyesmire megcsin...

Hogy lehetne ilyesmire megcsinálni a hajam?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 14. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Szárítsd előre a homlokodba, meg oldalt is körbe az arcod felé, aztán fixáld hajlakkal. De szerintem inkább ne csináld, az ilyen séróról mindig egy kicsit visszamaradott gyerek jut eszembe (és barátaimtól tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül). Amúgy meg ha nagyon göndör a hajad, vasald ki előtte kicsit. Meg persze nagyon rövid hajból nem lehet megcsinálni.
2010. jan. 14. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:

be kell szárítani a hajad de nekem sem jön be ez gombafej xD

ez a tömött frufru nagyon gázos lol

2010. jan. 14. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:

bocsi de ez inkább már a gáz kategória.

bár nemtom hány éves vagy.

2010. jan. 14. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:

szia:)

szerintem ezt inkább fodrász tudja igazán jóra megcsinálni, otthon...hát nem is tudom, nehezebb:)

ha viszel egy képet, akkor tuti el tudja akármelyik fodrász készíteni:)

2010. jan. 15. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem is menj fodrászhoz, ő levágja normálisan, és te majd minden nap megtudod ilyenre csinálni.

Szerintem nagyon cuki ez a haj ^___^ Imádom az ilyen hajú srácokat :P (L)

Justin Bieber 4ever

2010. febr. 28. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!