Ha egy sima hajvasalóval göndörítem minden nap a hajam, az mennyit árt a hajnak?
Nagyon.
Áltathatod magad azzal, hogy szuperfantasztikus bevonatok vannak a hajvasalódon, ami még növeszti meg ápolja is a hajat a marketingduma szerint, gyakorlatilag ami hővel működik, az már gyilkosság a hajnak. A hővédők se védenek meg mindentől. :D
Az sem tesz neki jót, ha az alapvető állagától eltérőre formázgatod rendszeresen. A hajvasalóval göndörítés meg szerintem nagyon rossz, húzza-nyúzza a hajat, a lapok egyenesek, meg a széle azért éles.
Nem kellenek évek se, pár hónap-fél év alatt úgy tönkremegy a hajad, hogy választhatsz, hogy igénytelen, ronda fejjel mászkálsz, vagy levágatod tök rövidre.
Huh, köszönöm a válaszokat, lehet, hogy akkor inkább mégse csinálom.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9x..
Szerintetek ha úgy göndörítem a hajam, mint ahogy ebben a videóban az utolsó frizuránál van, akkor is lesz olyan szép és tartós, mintha hajvasalóval csinálnám?
nagyon sokat,hidd el
egy idő múlva vékonyszálú lesz és töredezik majd
ha ennyire szeretnél szép göndörséget a hajadnak akkor inkább fond be lefekvés előtt vagy ha más nem akkor hajvasalás/göndörítés előtt mindenképpen fújd be hővédő spary-vel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!