Hosszú hajad levágása mennyire viselt meg?
Nagyon megviselt. Főleg azért, mert szakítás után vágattam le, és a rövid haj csak arra emlékeztetett, hogy ezt is elrontottuk.
24/L
derékig érőről lett vállig érő.. Első pár hónapban tetszett,hogy új és rövidebb idő megmosni, szárítani stb aztán rájöttem, hogy úgy nézek ki vele mint egy 14 éves, nem láttam magam elég nőiesnek, szóval elégé megviselt a végére.
Nem volt sem károsodott, sem törött csak újítani akartam, de rosszul sült el.
Hál Istennek ma már újra derékig ér, soha többet rövid :D
20/L
Hátközépig érőből vágattam le olyan 10 centisre.
Egyáltalán nem viselt meg.
Nem viselt meg egyáltalán. Én akartam rövidet és levágattam. Már inkább az viselt meg, hogy hosszú volt. :)
Hát középig érőből lett nagyon rövid fiús.
Én sem értem miért viselne meg bárkit is.. ez csak haj, hamar visszanő, a rövid meg általában szebb is szokott lenni, mivel nem csak lóg a nagyvilágba.
Fenékig érőt vágattam vállig érőre, sokkal jobban nézek így ki.
Nem tudom meg fog e viselni. Derékig ér, és erősen gondolkodom a vágáson.
De a folyamatos rövidítésre gondoltam. 3 - 4 hajvágás és vállig érőre. Kb 20 de inkább több éve hosszú, és azt sejtem nagyon furcsa lesz a rövid haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!