Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az normáis hogy anyukám nem...

Az normáis hogy anyukám nem azeretei a borotválom magam?

Figyelt kérdés

Észrevette és kérdezte hogy az normális ha egy gyerek borotválja magát?

-biztos zavarja

-de mindig magával foglalkozik!!

mit tegyek anyukam nem normalis nem vesz nekem szep ruhakat nem wngedi hogy vasaljam a hajam,mintha féltekeny lenne és nem szeretne hogy szep legyek,sminket se hasznalhatok csak egy picit szempillaspiralt csak annyit de azt se!

mit tegyek legyek szoros ragyas puli kutya?

egesz nyaran nem hordtam rovid nadragot!!

2014. aug. 16. 18:12
 1/7 A kérdező kommentje:
15
2014. aug. 16. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
lehet hogy anyukád csak régimódi. győzd meg, hogy manapság már hozzátartozik az ápoltsághoz az, hogy nem szőrös lábbal megyünk ki, mi lányok az utcára
2014. aug. 16. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
15%

Anyukádnak van igaza. De manapság már divat a szőrtelenítés.

Tévedés, hogy ez higiénikusabb. Mosakodni szőrősen is lehet, és nem kapsz szőrtüszőgyulladást sem.

2014. aug. 16. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Anyukád nem féltékeny, és nem akar rosszat neked, de ezt sajnos csak akkor fogod talán fölfogni, mikor már te is anya leszel...
2014. aug. 16. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

valahogy gondoltam, hogy le fogják pontozni a válaszom! :D az ápoltság nem egyenlő a higénikussággal...

szerintem alap, hogy valaki nem vesz fel rövidnadrágot és szoknyát úgy, hogy szőrös a lába

és ebből komoly lelki sérüléseket lehet szerezni, hogyha a a korabeliek kicikizik ez miatt...

2014. aug. 16. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

hallod,egyszerű a megoldás:D

fogod veszel magadnak egy borotvát és habot vagy amivel borotválkozni szoktál,és eldugod a szobádban úgy hogy ne találjon rá.

Mikor meg nincs otthon akkor leborotválod a szőrös területeket..ennyi az egész..ha leborotválod tud mit csinálni?hát nem mert vissza nem tudja visszanöveszteni :D

de am abba tényleg igaza van anyudnak h ne borotváld,mert az csak erősíri a szőrt és később rosszabb lesz..ajánlatosabb a a gyantázás vagy az epilátor,bár az epillátornak nincs olyan szép eredménye,bár tény h tatrtósabb:)

15/l

2014. aug. 16. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

A borotválás NEM erősíti szőrt.

És senki ne jöjjön azzal, hogy de neki erősítette, mert tizenéves korban nem a borotvától erősödött, hanem a hormonváltozástól, fejlődéstől.

2014. aug. 16. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!