Mit csináljak ha nagyon izzadok? Van valami jó módszer, izzadásgátló amivel meglehetne szüntetni?
Figyelt kérdés
Elegem van már, nem arról van szó hogy büdös csak egy nagy foltot lehet látni a ruháimon.. Be is szóltak már miatta.. Segítsetek légyszi!2014. aug. 16. 16:16
1/2 anonim válasza:
Nekem csak egy dezodor vált be, esetéleg próbáld ki. Az FLP-s aloe vera dezodor. Nekem 5 hónapig elég, és legalább 48 órán keresztül jó, van, hogy nem is mosakszom mindennap és nem kenek új dezodort.
Most éppen Old Spice-ot használok, mert nem értem el a sponzoromat, és leértékelés is volt, hát ugyanazt tapasztalom, mint Te.
Már el is felejtettem, milyen az.:)
2/2 anonim válasza:
Szia!
Velem is ugyan ez volt a helyzet amig nem kezdtem el használni a BodyMed nevű izzadásgatlot. Dmben vagy gyógyszertárban lehet kapni nekem sokáig kitart és miután megszáradt fujhatsz ra mast is hogy illatos is legyen mert csokkentett illatanyagu, de szerintem elhagyhato. En mar 5 eve csak ezt hasznalom es csak jot tudok mondani rola. Remelem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!