Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások mikor múlnak el?

Pattanások mikor múlnak el?

Figyelt kérdés
Kb. 13 éves korom óta.. Már nagyon unom.. csajoknak se jönnek be az olyan fiúk.. Valakin ki se jön ez olyan csalás :( Most 16 vagyok! Valamikor vége lesz már?

2014. aug. 15. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy bőrgyógyászhoz. Engem is nagyon zavart ennyi idősen és csak az segített, amit a bőrgyógyászom felírt.
2014. aug. 15. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok helyen le lett írva, hogy egészséges étrend fontos, meg bio arctisztítókat használj minden nap, reggel és este. De egyébként meg a tinikorral jár. Szóval még kicsit tűrnöd kell. Ez van. Átesel majd rajta te is. Az meg hülyeség hogy emiatt nem jön be az ember valakinek. Ezek csak bőrhibák, amik elmúlnak, senki nem lesz tőle rondább. Engem mindig szerettek a pasik, pedig full pattanásos (arcon, háton), és csillogóan zsíros bőrű tinicsaj voltam... de ennek ellenére is szépnek találtak. Nem ezen múlik.
2014. aug. 15. 14:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudod a mai világ ez ilyen lesz .. :(
2014. aug. 15. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg a pubertáns kor el nem múlik,addig kozmetikai kezelés,mert utána meg helyre hozatni járhatsz.
2014. aug. 15. 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted hogy helyre hozatni járhatok ? MIT?
2014. aug. 15. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!