17 éves fekete hajú lány vagyok, így hát a szőröm nagyon látszódik, például a hasamon is, ezt nem lehetne valahogy eltűntetni? :|
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 13:54
2/9 anonim válasza:
Szőkíttesd ki kozmetikussal. Ha elkezded szőrteleníteni, egyre rosszabb lesz, és állandóan azzal kell foglalkoznod.. :/
6/9 anonim válasza:
Offos kérdés; Másnak is írt privátot az oriflame-s pitcha vagy csak az én válaszomat szúrta ki?
7/9 anonim válasza:
borotvát semmiképpen !!!
max. kiszőkíteni (esetleg-esetleg gyantázni néha)
de szerintem csak eltúlzod ezt, kis pihéi minden csajnak vannak, nem kell erre rágörcsölni
küldj képet és megmondom, hogy jó az úgy, ahogy van!
8/9 anonim válasza:
Hát mikor az ember hasán szőrcsík van, mint mondjuk nekem is azt hiába szőkíti, attól még ott lesz és látszik. A szőke szőr sem láthatatlan... sőt, sárga, fényes.
Én csipesszel kiszedegetem vagy néha gyantázom... mindkettő jó módszer. A lábamat epilálom.
9/9 anonim válasza:
Epilátort javaslom, kicsit fáj, de megéri!
OFF: nekem is írt az oriflames, akkor tiltattam, biztos masik account-tel próbálkozik
A moderátor kérése, hogy írj a moderator@gmail,com e-mail címre, mert ők nem látják a priviket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!