Olyan létezhet, hogy valakinek 20 évesen szőke a haja,40 éves korára meg bebarnul?
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 09:01
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, én kb. 17 éves koromig voltam szőke és most barna vagyok.
2/5 anonim válasza:
1-2 árnyalat sötétedés teljesen normális. Én telfölszőkén születtem, 20 évesen középszőke a hajam, édesanyám 42 évesen sötétszőke, néhány ősz hajszállal (neki is olyan haja volt 20 évesen, mint nekem).
3/5 anonim válasza:
nővérem! tejfölszőke volt (undorítóan:D), aztán kicsit kevésbé szőke lett gimire, most meg sötét, szinte fekete haja van. Sose volt festve, még melírozva sem. viszont, ő 31 éves, egyáltalán nem őszül, nekem már 19 évesen festeni kellett a hajzatomat, mert tele volt ősz hajszállal (én barna voltam mindig) 27N
5/5 anonim válasza:
Én 20 vagyok, és még mindig szőke, bár elkezdtem világosítani, nem szeretnék bebarnulni. Apukám haja még mindig szőkés, bár már inkább őszbe megy át. Ő mondjuk sosem barnult be, 35-40 felé őszülni kezdett, de látni, hogy eredetileg szőke volt.
A nők haja viszont szülés után sötétedik, tehát elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!