Megéri kozmetikussal kiszedetni a miteszereim?
az arcomat teleborítja pici miteszerek, főleg az orromat.
Anya régebben volt arctisztításon kozmetikusnál, de azt mondta olyan csúnyán megkínozták a bőrét, hogy bőrgyógyászatra kellett mennie.
Nektek milyen tapasztalatotok van ezzel?
Budapesten tudtok ajánlani valakit? Vagy valamilyen megoldás otthon?
Ár nem számít, csak tűnjön el :((
19/L
Soha nem voltam kozmetikusnál, még mitesszerekkel sem, pedig 17-18 évesen rengeteg volt belőlük, azóta szerencsére a java eltűnt.
Otthonra szokták ajánlani a kamillás gőzölést és utána ki lehet nyomkodni.
De nekem az is elég volt, hogy jó meleg vízzel megmostam az arcomat, utána meg simán ki tudtam őket szedni mindenféle extra hülyeség nélkül. Miután kinyomkodtam őket, megint arcot mostam, NEM KENTEM RÁ SEMMIT. Este fürdés után, miután lenyugodott a bőr bekentem egy pici Neogranormonnal, másnapra a piros foltok meg az apró "sebek" is eltűntek. Ellentétben az osztálytársaimmal/barátnőimmel, akik elmentek kozmetikushoz és 4-5 napig gyógyult a bőrük.
Ezt a kis rituálét 3 hetente eljátszottam.
Most már csak az orromom vannak mitesszerek meg időnként nő egy kóbor valahol máshol. Ugyanígy tisztítom még mindig.
Szerintem ez az arctisztítás dolog kicsit túl van misztifikálva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!