Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri kozmetikussal kiszedetn...

Megéri kozmetikussal kiszedetni a miteszereim?

Figyelt kérdés

az arcomat teleborítja pici miteszerek, főleg az orromat.

Anya régebben volt arctisztításon kozmetikusnál, de azt mondta olyan csúnyán megkínozták a bőrét, hogy bőrgyógyászatra kellett mennie.

Nektek milyen tapasztalatotok van ezzel?

Budapesten tudtok ajánlani valakit? Vagy valamilyen megoldás otthon?

Ár nem számít, csak tűnjön el :((

19/L

2014. aug. 14. 23:27
 1/7 anonim válasza:
32%
Mindenképpen kozmetikushoz kell menni! A biokozmetikusok nagyon jók.! Nekem az egész arcom tele volt mitesszerrel és pattanással 1 évig jártam minden hónapban egyszer és nagyon látványos a változás de ami kötelező és a legtöbb változást hozhatja az Ilcsi fekete szappan este reggel. De amúgy azért fontos hogy kinyomkodják a mitesszert mert a naptól beleég és megfog látszani a késöbbiekben. De mindenképpen jó kozmetikushoz menj. És azt megkell fizetni:)
2014. aug. 14. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Soha nem voltam kozmetikusnál, még mitesszerekkel sem, pedig 17-18 évesen rengeteg volt belőlük, azóta szerencsére a java eltűnt.

Otthonra szokták ajánlani a kamillás gőzölést és utána ki lehet nyomkodni.

De nekem az is elég volt, hogy jó meleg vízzel megmostam az arcomat, utána meg simán ki tudtam őket szedni mindenféle extra hülyeség nélkül. Miután kinyomkodtam őket, megint arcot mostam, NEM KENTEM RÁ SEMMIT. Este fürdés után, miután lenyugodott a bőr bekentem egy pici Neogranormonnal, másnapra a piros foltok meg az apró "sebek" is eltűntek. Ellentétben az osztálytársaimmal/barátnőimmel, akik elmentek kozmetikushoz és 4-5 napig gyógyult a bőrük.

Ezt a kis rituálét 3 hetente eljátszottam.

Most már csak az orromom vannak mitesszerek meg időnként nő egy kóbor valahol máshol. Ugyanígy tisztítom még mindig.

Szerintem ez az arctisztítás dolog kicsit túl van misztifikálva...

2014. aug. 14. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Mitesszere mindenkinek van és lesz is... ezek ellen rendszeres arctisztítás kell. Otthon is könnyen elvégezhető. A kozmetikus elég durván csinálja, nekem érzékeny a bőröm és csúnyán be is dagadt tőle, aztán 1 hétig ronda vörös foltos maradt... utána meg visszatértek a mitesszerek. Mostmár itthon tisztítom magamnak és semmi gond vele.
2014. aug. 14. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem kell elmenni sehová, van erre a drogériákban ilyen mitesszer-tapasz, de az Avonban krém is van belőle. A legtöbb lehúzós-megdermedős arcmaszk is leszed sok mitesszert.
2014. aug. 14. 23:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Kozmetikus után nekem is napokig piros és duzzadt volt az arcom, volt hogy pattanás is kijött... a miteszereim nem tűntek el, szóval abbahagytam és magamnak szoktam itthon nyomkodni,de így se tűnnek el. Ja,és a tapasz se segített, úgyhogy én már beletörődtem :D
2014. aug. 15. 01:02
 6/7 anonim ***** válasza:
A kozmetikus kitisztíttja,ellenkező esetben tovább tágítja a pórus méretét és lyuk maradhat a helyén.
2014. aug. 15. 05:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Kozmetikus vagyok. A kozmetikus nem tágít pórust, csak kitisztítjuk az arcbőrt. Van olyan bőrtípus is, ahol elve nagyobbak genetikailag a pórusok... Adott egy nagy mitesszer, ha kinyomjuk evidens, hogy marad a helyén lyuk. De ezt utána szépen össze tudjuk húzni egy pakolással. Nem vadállat kozmetikushoz kell menni, de az mindig benne van a pakliban, pláne egy igen telített mitesszeres bőrnél, hogy 1-2napig piros foltjaid lesznek kezelés után.
2014. aug. 15. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!