Mennyibe kerül ma egy férfi hajvágás?
A fodrásznőm ugyanis - szerintem - indokolatlanul sokat kér el. Hiába járok hozzá 15 éve, le kell, hogy cseréljem, mert nem engedhetem meg magamnak.
Hallottatok olyan fodrász/at/ról, aki /ahol/ száraz hajvágást is elválallnak?
A mosás, szárítás ugyanis egyszerűen burkolt árfelhajtás.
A fodrászok egyébként nagyon buták ám! A hajat éppen hogy száraz - előtte "elfeküdt", sapka, kalap lenyomta, szél fújta állapotban kellene megformázni, mert a fodrász ugyan "belövi" a kis keféjével és hajszárítójával, de az a frizura már másnapra "elfeküdt, sapka, kalap lenyomta vagy szél fújta lesz. De erre még senki sem jött rá.
attól függ hol vágatod
pl a Zsidró biztos 5000 alatt nem vágja le, de pl a Bella fodrászat (ez egy egyszerű több szalonból álló fodrászat, keress rá a neten) levágja 1000-1500-ért
de ha veszel egy hajvágó gépet, egyszer kiadod rá a pénzt, és anyukád, barátnőd... akárki levágja neked, nem bonyolult, csak a hosszát kell beállítani, konnektorba dugni és had szóljon
Köszönöm a válaszokat.
Először a tegnapi kedves 23:38-as hozzászólónak reagálnék: Nem tudom, hogy Te mennyire vagy jóképű, esetleg 'macsó'? Én sajnos nem. Ha magam vágnám a hajamat, meglehetősen amatőr munka lenne, és még csúnyább lennék. A szakállamat például magam vágom. Azt meg tudom oldani, arra nem adok ki pénzt.
Sajnos eléggé rossz a fejformám, meglehetősen elállnak a füleim, így ezt hosszabb - 6-8 cm - szálakkal lehet csak ellensúlyozni, arra pedig a hajvágógép már nem képes.
Ha mindig jól ápoltnak szeretnék tűnni, akár 2-3 hetente is meg kellene igazíttani. Most átlag 4 hetenként vágatom le, de sajnálom rá a háromezer forintot (plusz jatt).
Sok fodrász szárazon vág.. (:
A gyakorlati oktatóm szerint, ezt kéne elsőnek megtanítani nekünk, nem a " vizes férfi hajvágást ".
Amúgy merre laksz? (:
tudok egy jó fodrászt, szárazon vág férfi hajat 950ért..
Kb. a te hajad se lenne több 1500.nál (:
Akkor ezek szerint én, mint laikus jobban értek az emberi hajhoz, mint a fodrászok, ha egy gyakorlati oktató megerősíti az észrevételemet.
A Lehel piachoz közel lakom. Van ott ugyan egy fodrász üzlet, de nem vállalták. Még a székbe sem kellett beülnöm, kifordultam.
Ja és Nő legyen a fodrász. Nekem nagyon idegen, ha férfi matat a fejemen.
Eleve várostól is függ egy hajvágás. Faluban 600 ft kb, Pesten sztem mindenhol 1000 ft felett van.
Nem értem miért kell lebutázni a fodrászokat, azért mert te sajnálod azt az x összeget hajvágásra!!!! Inkább a te megnyilvánulásod a BUTA!!!!
Egyébként sztem is old meg otthon a hajvágást magadnak, családon belül, ha ennyire spullos vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!