Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül ma egy férfi...

Mennyibe kerül ma egy férfi hajvágás?

Figyelt kérdés

A fodrásznőm ugyanis - szerintem - indokolatlanul sokat kér el. Hiába járok hozzá 15 éve, le kell, hogy cseréljem, mert nem engedhetem meg magamnak.

Hallottatok olyan fodrász/at/ról, aki /ahol/ száraz hajvágást is elválallnak?

A mosás, szárítás ugyanis egyszerűen burkolt árfelhajtás.

A fodrászok egyébként nagyon buták ám! A hajat éppen hogy száraz - előtte "elfeküdt", sapka, kalap lenyomta, szél fújta állapotban kellene megformázni, mert a fodrász ugyan "belövi" a kis keféjével és hajszárítójával, de az a frizura már másnapra "elfeküdt, sapka, kalap lenyomta vagy szél fújta lesz. De erre még senki sem jött rá.

2010. jan. 13. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
1000-3000 körül, függ attól h háznál vagy szalonban és ha egy neves szalonban, lehet ennél több is kb 5000 Ftig bezárólag.
2010. jan. 13. 23:15
 2/11 anonim válasza:
5%
Nálunk 500 FT. Nálatok mennyi?
2010. jan. 13. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
Mi a francé nem vágod magadnak? Az ingyen van.
2010. jan. 13. 23:38
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

attól függ hol vágatod

pl a Zsidró biztos 5000 alatt nem vágja le, de pl a Bella fodrászat (ez egy egyszerű több szalonból álló fodrászat, keress rá a neten) levágja 1000-1500-ért

de ha veszel egy hajvágó gépet, egyszer kiadod rá a pénzt, és anyukád, barátnőd... akárki levágja neked, nem bonyolult, csak a hosszát kell beállítani, konnektorba dugni és had szóljon

2010. jan. 14. 09:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Először a tegnapi kedves 23:38-as hozzászólónak reagálnék: Nem tudom, hogy Te mennyire vagy jóképű, esetleg 'macsó'? Én sajnos nem. Ha magam vágnám a hajamat, meglehetősen amatőr munka lenne, és még csúnyább lennék. A szakállamat például magam vágom. Azt meg tudom oldani, arra nem adok ki pénzt.

Sajnos eléggé rossz a fejformám, meglehetősen elállnak a füleim, így ezt hosszabb - 6-8 cm - szálakkal lehet csak ellensúlyozni, arra pedig a hajvágógép már nem képes.

Ha mindig jól ápoltnak szeretnék tűnni, akár 2-3 hetente is meg kellene igazíttani. Most átlag 4 hetenként vágatom le, de sajnálom rá a háromezer forintot (plusz jatt).

2010. jan. 14. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok fodrász szárazon vág.. (:

A gyakorlati oktatóm szerint, ezt kéne elsőnek megtanítani nekünk, nem a " vizes férfi hajvágást ".

Amúgy merre laksz? (:

tudok egy jó fodrászt, szárazon vág férfi hajat 950ért..

Kb. a te hajad se lenne több 1500.nál (:

2010. jan. 14. 13:11
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint én, mint laikus jobban értek az emberi hajhoz, mint a fodrászok, ha egy gyakorlati oktató megerősíti az észrevételemet.

A Lehel piachoz közel lakom. Van ott ugyan egy fodrász üzlet, de nem vállalták. Még a székbe sem kellett beülnöm, kifordultam.

Ja és Nő legyen a fodrász. Nekem nagyon idegen, ha férfi matat a fejemen.

2010. jan. 14. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Eleve várostól is függ egy hajvágás. Faluban 600 ft kb, Pesten sztem mindenhol 1000 ft felett van.

Nem értem miért kell lebutázni a fodrászokat, azért mert te sajnálod azt az x összeget hajvágásra!!!! Inkább a te megnyilvánulásod a BUTA!!!!

Egyébként sztem is old meg otthon a hajvágást magadnak, családon belül, ha ennyire spullos vagy!!!

2010. márc. 30. 20:55
 9/11 anonim válasza:
Én nem járok fodrászhoz 7 éve.Magamnak vágom a hajamat.Ilyen tecktonik - os hajat.Meg lehet oldani, hogy otthon is vágni a hajat. Én ollóval,ritkító ollóval meg hajvágóval vágom a hajamat 2 db tükörrel.Egyszerű.Nem kell kiadni 1300 at itt ennyi a hajvágás.
2010. aug. 9. 00:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
2000-ért vágatom egy megyeszékhelyen. nem géppel, csak ollóval dolgozik a fodrász és nagyon jól! régebben egy faluban vágattam ahol elkértek érte 900-at, de a sokkal rosszabb volt. nekem ennyi megér. igaz elfekszem, de utána kis igazít ás és jól beáll. a 900-as és a 2000-es vágás közö ég és föld különbséget érzek.
2012. febr. 3. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!