Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágssam a hajamat lépcsőzete...

Levágssam a hajamat lépcsőzetesre, vagy inkább hagyjam meg így hosszan?

Figyelt kérdés

Derék alá érő hosszú barna hajam van,de már eléggé unom és lépcsőzetesre szeretném vágatni,de lehet hogy megbánom...

Megérné levágnom? Mindenki lebeszél róla.

2014. aug. 13. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy állna.
2014. aug. 13. 21:41
 2/5 manó1235 ***** válasza:
Általában mindenki lebeszéli az embereket a rövid hajról. Nekem is hát középig ért a hajam vagy még lentebb és kitaláltam hogy legyen állig érő bubim.. mindenki azt mondta hülye vagyok stb. De megcsináltam. Aztán meg .. de jól áll... hát igen a szokásos. Bár most meguntam és növesztem kicsit.. :) 20/L
2014. aug. 13. 21:45
 3/5 anonim válasza:

Mivel nem tudjuk hogy nezel ki, ezert nem tudjuk megmondani, hogy hogyan allna neked a lepcsözetes hajfrizura, es erdemes-e arra atvaltanod.

Termeszetesen azonban a te hajad, tehat te hozod meg a döntest.

2014. aug. 13. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Kép?
2014. aug. 14. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel le szeretnéd vágatni ezért tedd... miért bánnád meg? Hamar megnő... ez csak haj.
2014. aug. 14. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!