Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lány létemre férfi tusfürdővel...

Lány létemre férfi tusfürdővel fürdök. Ez normális?

Figyelt kérdés

Igazábol nem is tudtam, hogy igazából melyik kategóriába soroljam a kérdést.

Lány vagyok, de férfi tusfürővel zuhanyzom.

Nem tuodom, hogy ez mennyire normális, de szeretem magamon érezni az illatot, sokkal jobban vonz, mit a női tusfürő, imádom a fiú barátaimon érezni az illatát, és gondoltam megfűrdök vele. És most már egyre többször használom. Persze ha a suli elkezdődik tuti abbahagyom.

15/L

2014. aug. 13. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal jobb illatúak a férfi tusfürdők,de még a parfűmök is!Bár én nem használok férfi parfűmöket:D Csak az illatuk nagyon jó!Amúgy szerintem nem gáz!
2014. aug. 13. 15:29
 12/14 anonim válasza:
Szerintem normális.Unokatesóm is azzal fürdik,néha még én is :)
2014. aug. 13. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze az ilyen dolgokra nem fújoltok, meg homároztok stb, mint amikor férfi nemű női dologra bukik, akkor rögtön bzizás megy egyből, meg a körbe röhögés! Elég szánalmasak vagytok, kettős mérce elég durván megmutatkozik.
2014. aug. 13. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is szoktam néha-néha férfi tusfürdővel fürödni, és imádom szagolgatni a férfi parfümöket! :) Most is egy kicsit kesernyésebb, citrusos, friss illatú női parfümöm van, aminek van egy kicsit fiús beütése, szóval akár uniszexnek is elmegy. Télen szeretem a nehéz, édeskés "nagyasszonyos" illatokat, és a süti illatokat, de nyáron a gyümi illat a nyerő, és szeretem lenyúlni a párom tusiját, imádom a friss óceán, erdő, fás fűszeres, citrusos illatukat ;)

És kedves utolsó, a párom (30/F) múltkor lenyúlta tőlem, vagyis elkunyerálta az epres parfümömet. Nem mondom, néztem egy nagyot, pedig nem szokatlan tőle, mert gyakran használ női parfümöt, mert ő pedig az édes illatokat kedveli. Némelyik tusfürdőmre is rájár, viszont érdekes módon a tenger illatú Palmolive tusfürdőmet érintetlenül hagyja :D Pedig veszem neki az illatosabbnál illatosabb vonzó, bugyiszaggató tusikat és parfümöket, amiket el is használ, mégis időről időre megbújik az arzenálban egy-egy női/uniszex parfüm, tusfürdő. Nem tudom ezt hova tenni, de nem is nagyon szoktam szólni érte, mert én is így vagyok ezzel, csak fordítva. Nem tudom mennyire normális ez, de titkon örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

20/N

2014. aug. 26. 23:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!