Fiúk! Nektek a természetes hajú lányok jönnek be vagy inkább festet & pláza cica feeling :D?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 19:46
2/7 anonim válasza:
gondolom neked természetes hajad van és ezért írod a festett hajúakra ,h pláza cica feelinges...
Amúgy az teljesen mindegy milyen szerkezetű a lány haja ,ha minden más tetszik rajta.
3/7 anonim válasza:
azért nem csak természetes lányok és plázap*csák vannak,gondolom még 15 se vagy és megerősítésre vársz h te mien jó h természetes vagy blabla...
4/7 anonim válasza:
én is természetes vagyok még is sokan pláza cicának hivnak:D
5/7 anonim válasza:
Nekem meg festett a hajam, de természetesnek mondanak, mert olyan a hajam, mintha az igazi színem lenne.
6/7 A kérdező kommentje:
ja igen, csak az a helyzet hogy nekem is festett hajam van!! ;) :D
2010. jan. 14. 14:37
7/7 anonim válasza:
inkább természetes...
de ha nagyon bejön a csaj akkor szinte mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!