Le akarom gyantáztatni a puncimat, lehet elotte érzéstelenítést kérni? TOBBI LENT.
Sziasztok!
Már nagyon unom hogy semmi sem használ nálam.
Ha leborotválom,nagyon jó minoségu borotvával,habbal,akkor is vérzik gyullad és pattanásos lesz.
Ugyhogy elhatároztam hogy legyantáztatom,szalonban,de NAGYON NEM bírom a fájdalmat a lábam gyantázásánál is majd meghalok.
Lehet kérni érzéstelenítést,olyat,mint amit a fogorvos ken a számba,amit csak rá kell fujni hogy ne leygen olyan érzékeny,szoval nem a tus modszert?Mert enélkul nem bírom ki,mivel nagyon nagyon eros fekete a szorom,és nehéz kitépni.
Kérlek segítsetek?Van ilyen?
Nincs ilyen lehetőség.
Igaz, hogy fáj, de ki lehet bírni. Cserébe hetekig sima a bor, nincs másnapra borosta, mint a borotválásnál.
Ilyen nincs, mellesleg nem is érdemes a nagyon erős szőrt gyantáztatni, egyszer próbáltam, és 1 hétig sem tartott ki, viszont végig folyt a könnyem, taknyom és a fejem is megfájdult... mint valami kínzás. Nagyon nem éri meg ha nem bírod a fájdalmat.
Eleinte nekem is gond volt a borotvával, de már megszokta a bőröm, vagy nem tudom, de már nem vérzik, nem is pattog ki... a végén mindig fertőtleníteni kell és aztán hintőporozni. Meg a borotvahab sem vált be, csak a tusfürdő. Próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!