Intim szőrtelenítés tippek?
Mindig borotválom, zuhany közbe, intim mosakodóval bekenem és leszedem, gyorsan kész és semmi gond vele. Utána fertőtleníteni kell és hidratálni a bőrt, akkor nem viszket.
Nekem az epilátor sem fáj annyira, de ronda gyulladt foltos lettem tőle és szőrbenövéses, ez pedig így maradt hónapokig, szóval többé nem próbálkozok ilyesmivel.
A borotvától nekem valami borzalom lett, pedig beszappanoztam és szőrnövéssel megegyezően húztam a borotvát, mert úgy "állítólag" nem olyan irritáló. Hát, de...
Krémet soha nem kennék "oda", a vegyi anyagok miatt. (máshova sem)
Próbáltam epilátorral, de mocskosul fájt, úgyhogy az nekem nem jó.
Meleggyantával egész jó volt, mert egyszerre nagyobb felületről tépi ki a szőrt, fél pillanatig fáj, de utána elzsibbad. DE a patronnal nem fértem oda mindenhova.
Így "oda" kipróbáltam a hideggyantát (amit máshova nem is használok) és ez a tökély! Gyanta hatás, de patronnal való ügyetlenkedés nélkül. A szalagokat kettévágtam, így nem kellett a hosszú csíkkal szerencsétlenkedtem. 5 perc alatt le tudtam szedni az egészet (szóval nem csak a bikinivonalat, hanem a teljes intim részt) néhány szálat leszámítva, azokat kitépkedtem a csipesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!