Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valakinek nincs ötlete, hogy...

Valakinek nincs ötlete, hogy mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés

Barna hajam van, csúnya, szőke lenőtt melirral, töredezett hajvéggel, ja és nagy kerek fejem van, nagy orral, kicsi szájjal és szemmel. Nemtudom mit csináljak vele, hogy valahogy szebbnek tűnjön (mármint a hajam). Ráadásul mindjárt ballagok és nemtudom milyen hajam legyen a tablóra + a ballagóra :( Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy segitsen nekem, mert már nagyon tanácstalan vagyok. Mindenkinek előre is köszi! :)

Lehet bármilyen tanács szivesen várok minden ötletet! Lehet pl.: azt is mondani, hogy vágassak körhajat, vagy azt hogy csak a végéből vágassak egy kicsit.

Számitok a véleményetekre. Rajtatok múlik egy kicsit, hogy milyen hajam lesz, úgyhogy remélem minél többen fogtok irni választ! :)

Ja és csak az irjon nekem aki komoly válaszokat tud irni. Nem annyit hogy IGEN vagy NEM! A megértéseteket előre is köszönöm szépen!

2010. jan. 13. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen egyszínű a hajad. Ha festeted akkor tudod, hogy nagyon szép barna hajfestékek vannak.

Manapság nagyon divatosak a frufruk de mivel azt írtad, hogy kerek az arcod én nem ajánlanám. A te esetedben én egy csinos oldalfrufrut választanék.

A hajad végére pedig vegyél valami hajvégápolót. Lényegében mindegy, hogy milyen márkájút veszel mert mindnek ugyanaz a hatásmechanizmusa.

Én a gliss kurt használom. A rossmannba 1300 Ft és nekem 3-4 hónapig is kitart.

Ballagásra pedig szárítsd be szépen de vmi szép csattal fogd oldalra, hogy ne lógjon a szemedbe.

2010. jan. 13. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
ha van egy jó fodrászod, aki ismer, meg a hajadat is, szerintem tőle kérj véleményt, mint itt látatlanba...
2010. jan. 13. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. jan. 13. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
2010. jan. 13. 16:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkitől. Én most kör hajat szeretnék, mert nekem az nagyon tetszik csak nemtudom, hogy hogy állnanekem. :(
2010. jan. 13. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen az a körhaj?
2010. jan. 14. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:
bubihaj vagy valami ilyesmi. rövid max az államig érne. olyanra. mért még nem hallottál a körhajról? vagy te hogy ismered a rövid hajat?
2010. jan. 15. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Valaki még???
2010. jan. 22. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!