Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jegelés jó a pattanásra?

Jegelés jó a pattanásra?

Figyelt kérdés
Egy csomó pattanás jött ki a homlokomnál. Én szeretnék velük valamit kezdeni... Ez jutott elsőként eszembe.
2010. jan. 13. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
nem, inkább éjszakára tegyél rá fogkrémet, nappalra korrektort, az leszárítja
2010. jan. 13. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem fogkrémet ne! Vagy vegyél valami tonikot, vagy menj bőrgyógyászhoz.

Nem mindenki bőrének tesz jót a fogkrém, na, meg még kölnit szoktak ajánlani "leszárításra".

Nekem rondább lett a képem ezektől a drasztikus dolgoktól, mint előtte.

A jég max. hűsíti, de eredményt nem hinném, hogy elérsz vele.

2010. jan. 13. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jegelni ne jegeld, mert elfertozheti oket! Menj be a patikaba es vegyel szalicil savat. (par szaz ft) tonikkent hasznalhatod a pattis teruletre, de mashova ne,mert nagyon szarit!
2010. jan. 13. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
szalicil sav, vattával, fülpiszkálóval, csak a pattanásokra...leszárítja őket... ami nekem még használ az a garnier mélytisztító maszkja, nyugodtan rajta hagyhatod tovább is a bőrödön, mondjuk 20 percet, Clean&clear advantaga Quick clear spot... amit szintén csak a pattanásokra kell felvinni... nagyon fontos, hogy tisztítsd az arcbőrödet tonikkal, utána kezeld a pattanásokat... lehet venni arctisztító kendőt, zsíros bőrre a dmbe az is jó, eltávolítja a szennyeződéseket.
2010. jan. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!