Szerintetek ha ezzel festem be a középbarna hajamat, gáz lesz az eredmény?
Nagyon szemezek a Garnier Olia színeivel, egyrészt sok eredményt néztem róla a neten, és nagyon megközelítik az eredmények a dobozon látható színeket, másrészt ehhez láthatóan világosítanak is a hajon.
Középbarna, napon vörös hajam van (két hónapja vörössel voltam festve), szóval most ilyen színmélységű az enyém:
Én olyan hajszínt szeretnék, ami minden fényviszonyban vörös. Lécci ne az Oliáról akarjatok lebeszélni, tudom, hogy vannak ennél jobb termékek is, de a színeiért tényleg odavagyok, plusz ammóniamentes, ez fontos nekem. Szóval szerintetek ez a doboz milyen színt rejt? Nem igazán tudom hová tenni, hogy milyen eredményre lehet számítani. Ocsmányul rikító hajszínt nem szeretnék, de én göndör vagyok, és szeretnék valami dögös vöröset. :)
Sajnos csak egy lányt találtam, aki ezt a színt próbálta, de ő nem a legjobb példa, mert neki előtte is nagyon piros volt a haja, de amikor ezt rávitte, ilyen lett az eredmény, és ez nagyon tetszik:
Csak szemléltetésként, hogy mennyit tud világosítani az Olia:
Igaz, ez 7.40, ezzel is szemezek, csak aggódom, hogy valami gusztustalan vörös lesz az eredmény.
Mi a véleményetek? :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!